Back to reality!

Då var första semester delen slut. Och man sparkas in i det vardagliga livet igen. Klockan 04.30 ringer klockan imorgon. Börjar jobba klockan 06.00 till 17.30 och efter det så borde jag väll ha kommit in i rutinerna igen.

Semestern var lugn, gbg med bridge och mycket mys med familjen.

Igår så kom jag tillbaka till mitt Stockholm igen. Aldrig mera intercity säger jag bara.. USCH! Tingo & Hanna kom och hämtade mig på t-centralen med bil. Oooo.
Sprang upp i lägenheten, bytte om sen åkte jag och tingo till annexet för att se Avril Lavigne (jag vet att det nästan är förbjudet att se henne när man är 22 år.) Tog en öl som uppvärmning, sen var det jag och tingo med alla små Emo kids som rockade till Avril. Hon får en 7 av 10.

Efter konserten gick vi till Akurrat, men det var lite för dött där kände vi. Så vi drog vidare till debaiser vid slussen. Finns bara ett ord: "Underbart". Det är där man ska vara alltså.. lovely.
Min forna idol theodor i the plan var där. Han tappade sina solglasögon under min stol, och det är inte varje dag man får sin idol under stolen. Haha. Han var dock lite för berusad :)
Blev en lyckad sista kväll med tingo i sthlm.

Idag så har tingo dragit sig härifrån, mot tidaholm och jobb i en månad, sen drar hon vidare till Göteborg. Känns lite konstigt faktiskt, har nog inte fattat det än riktigt. Men det kommer nog att bli bra :)

Nu ska jag kolla färdigt på fotbollen (håller på spanien) sen blir det dusch och soooooooooova.
Har kommit på en sak. Det är hantverkare man ska leta efter. Ibland är det lite svårt att få ihop alla delar.

Over and out/ Dsdikf

"Vi bor på landet...."

Då har man varit i lilla tidaholm i två dagar.. Vad ska man säga, tidaholm är tidaholm! Vad gjorde man här egentligen? Vad gjorde man när man hade tråkigt? Vad gjorde man för att ha kul? Åkte runt i bilen och kollade på folk som var ute och gick.. Va? Haha. Men det är mysigt att bara få vara lite.. Mysa med familjen och träffa vännerna.

Igår så var Jag, Mamma, Benji & Linnéa hos mormor och morfar i bjurbäck. Grillade korv och fikade, pratade om våran resa till cypern osv. Soligt, varmt och härligt :)

Om jag skulle få frågan om vad som gör mig lycklig så skulle jag svara:
Att få vakna upp hos mormor och morfar. Ta på sig ett linne och tofflor, gå ut på altanen till ett uppdukat bord med allt som hör till en frukost. Färskpressad juice, ägg, smarriga mackor, fil & musli och Kaffe!
Känna solen i ögonen, blunda och njuta av tystnaden. För det är verkligen tyst, det enda som hörs är fåglarna som kvittrar och ljudet av Tidan som rinner precis vid deras hus. Ta cykeln ner till stråken och ta sig ett morgon dopp. Det är verkligen UNDERBART!
 


                                              



                                             


                                            

Mmm, så fint....!

Ne nu ska jag och bridge åka till Göteborg en sväng, mitt älskade gbg !

Mariah Carey- "Bye Bye"

Over and out/ Dsdikf

Vad är ...

.......ekonomi? En uppfinning av överklassen för att nå underklassens framgång.
Okay!

Åkte hem till tidaholm en sväng, skönt.
Har ätit lunch med laura idag i skövde. Mycket trevligt.
Sen var jag med mamma och Linnéa på dagis och grillade, avslutningsfest med tipspromenad och grejjer. Mysigt.

Idag är jag få ordig....

Over and out/ dsdikf

Daaaaadaaaa!

Midsommaren i sthlm blev ganska lyckad iallafall.
Mötte upp mLi vid t-centralen i fredags eftermiddag. Gick till perrong och skulle möta upp henne. Gick fram och tillbaka och ingen mLi.. Gick över hela jädrans t-centralen och kollade efter henne. Och eftersom vi har blivit av med mobilerna bägge två så kunde vi inte ringa och kolla vart vi var. Jag tänkte för mig själv, j***a mLi kan hon inte bara vara där hon kom av hon hittar ju ingenstans här i sthlm. Va?! Efter en kvart så gick jag tillbaka till perrongen hon hade anlänt till, gick längst bort, kollade, tänkte f*n nu börjar jag lipa.. Precis när jag kollar upp i himmlen och tänker:"Guuuuuuuuuuddddd" Hör jag en röst bakom mig som säger : "Halloj" Och där står hon min mLi som en ängel från above, med en cigg i handen och väskan på armen. Yes äntligen tänkte jag.. Haha

Begav oss hemmåt, tingo hade dukat upp ett midsommarbord fullt med massa gott, sill, potatis, lax, olika röror och så nubben förstås. Satt och åt, pratade, sjöng snappsvisor och gjorde oss i ordning. Sen kom tingos kompisar hit med deras pojkvänner. Trevligt. Sen vidare mot ett visst ställe, haha... Helt okej. Tingo var för full så hon åkte hem mitt i alltihopa. Zlaaatttaaaannnnn!!

Jag och mLi kör ju stenhårt på sunes sommarcitat. All the time.. Vi har nog inte missat en enda replik som är rolig, trodde vi. När vi satt i tunnelbanan på väg in till stan i fredags, ser jag bara mLi ställa sig upp och sätter sig på ett ben.. Jag tänkte, vad gör människan nu? Så kollar hon på mig, drar fram benet och säger "Daaaadddaaaa!" Jag trodde jag skulle dö av skratt. Klockrent. Klockrent och åter klockrent!
Ja, våran humor är skön!

Lördagen var underbart lugn, låg bakfull hela dagen. Dagens ord där var: "Skjut mig"

Söndag
Följde mLi till tåget, sen gick jag och tingo på stan lite. Mötte upp nathalie, åt pizza och jag har köpt en ny mobil :)
Äntligen, men tror du att sim kortet kom idag.. Nej! Vad är deras problem?! Och senare på kvällen så.........................................................................
SÅG JAG SEX AND THE CITY FILMEN tillsammans med tingo och kk. Vilken film, underbar, romantisk, sexig, rolig, sorglig & jag älskar den. Det var riktigt längesen jag grät så och skrattade. Alltså jag vet inte vad jag ska säga mer än att den filmen ska jag ha när den släpps. Dom är så otroligt snygga, så ska jag också se ut när jag är 40 plus. Vilka kläder.. Det roliga vara att se alla pojkvänner som tjejerna hade släpat med sig på bion.. För det var verkligen som en stor tjej fest, alla skrek år mr big. Haha. Och ja jag visste att Carrie & Mr big till slut skulle få varandra!!



                                       



Jaha, då är det måndag och man har äntligen sin semester, va ska jag ta mig till? Kaaarrrinnn?!

Ut och gå en sväng nu.
Over and out/ dsdikf

Midsommar i sthlm.

I går så började min semester. Inga planer hittills men det kommer i swear. Ska nog bli en tripp till västkusten, för det finns inget finare än västkusten. Härligt! Halmstad med tylösand och dom fina stränderna på mellbystrand. En promenad till båstad för att avnjuta lite god dricka i hamnen. Självklart ska det vara makrill till :)

Såå....
Idag är det midsommarafton, och för första gången så har jag absolut ingenting planerat. Har aldrig hänt förut, fast det kan ju vara bra. Det brukar alltid bli som roligast när man inte har planerat något. KK har åkt iväg till skärgården på par fest med Andreas. Mysigt mysigt. Så då blev det jag och tingo kvar i våran lya. Vaknade på soffan klockan elva, gick upp och satte på kaffe. Satte mig på balkongen och drömde mig bort lite. Tingo tyckte vi skulle ta en promenad, så kära gott folk jag har Invigt mina nya joggingskor idag ! På tiden tycker jag. Men jag har faktiskt varit förkyld! ( Skyll på det) Vi gick ner till årsta viken, över till hornstull, vidare mot fridhemsplan, gick ner till Norr mälarstrand och badade fötterna vid strandkanten. Satt och filosoferade lite, och fick ordning på alla statsdelar, så nu kan jag nog bli guide här i Stockholm. Haha.
Gick vidare mot mc donken och tog en burgare, handlade potatis och sill på dagslivs och drog oss hemmåt. Nu har jag precis duschat och ska snart åka till t-centralen för att möta upp min mLi. Ganska komiskt egentligen, jag har blivit av med min mobil, vilket innebär att jag har tappat kontakten med omvärlden ungefär. Och mLi´s mobil har gått sönder. Hm, undrar vad han där uppe menar med allt detta som har hänt senaste veckan, för ja den har verkligen varit helt uppochner!!

Undrar hur denna dagen ska sluta?! Bra?  Absofuckinglutely!


Ha en underbar midsommar, och glöm inte plocka sju sorters blommor, lägga under kudden, hoppa över gärdsgårdar & snappsen såklart!


Over and Out/ Dsdikf
                                                     


Sex and the city

Såg precis det sista av snittet av sex and the city. Det är så bra! Och ja det kom tårar även denna gången.

Hade dejt på akkurat idag med tingo. Mysigt, åt mat och drack öl och såg sverige matchen.
Sorry sverige ni var det dåliga laget idag, men du ljungberg. Ring det är bara att ringa! Jag finns här för dig. Vi kan ta semester en vecka i halmstad bara du och jag. Jag är på! :) hehe

Jaha, midsommar då.. Min mli kommer hit, hon har verkligen fått nyss om det här med sthlm. Och ja jag förstår henne. Jag ska inte flytta än, så lätt ger jag inte upp!

Hoppas jag får mitt sim kort imorgon.

Nu ska jag läsa en stund sen sova och upp för min sista arbetsdag på en vecka, haha.

Over and out / dsdikf

Jag säger som mLi...

.. det är bara att göra som klockan. Gå vidare!

Shit happens helt enkelt. Man lär sig av sina misstag. Helt klart.

Tingo har till 99% bestämt sig för Göteborg! Jaha, vi hade ett snack på balkongen förut, hon bara nu har jag bestämt mig. Jag ska till Göteborg, ska du med?! Hm, Ja jag kanske ska hänga på alltså. Stockholm är inte så roligt som man tror. Fast det kvittar nog vart man än kommer tror jag. Så nu ska jag och tingo komma på för/nack delar med dessa städer.

Göteborg!
Fördelar:                                                                                                     Nackdelar:
* Dialekten!                                                                                                * Man kanske inte är lika anonym
* Liseberg                                                                                                  * Det är inte Sthlm
* Attityden                                                                                                   * Att mina kompisar inte är där
* Stort men ändå litet                                                                               * Vagnarna är obekväma
* Nära till västkusten                                                                              
* Skönare grabbar
*  Slippa tunnelbanan
* Nära våra kära grannländer
* 1 timme hem till tidaholm
* Bättre uteliv
* Inga brats. Haha
* Billigare
                           

Stockholm!

Fördelar:                                                                                                                    Nackdelar:
* Man är anonym                                                                                                     * Klassindelningen          
* Söder!                                                                                                                     * Dyrt
* Mitt jobb                                                                                                                  * För mycket brats
* Mina vänner som jag har skaffat för livet                                                         * Otrevliga
* Vackert!                                                                                                                 
* Stort utbud av allt                                                                                                 * Att man inte kan festa var som helst
* Man kan välja vilken klassindelning man vill tillhöra ---> Se nackdelar    
* Skärgården                                                                                                             * Ytliga!!
* Gamla stan
* Djurgården                                                                                                              * Folk är märkvärdiga
* Bo nära kungen, haha
* Bra fotbollslag

Nej jag orkar inte tänka mer.

Godnatt..
Over and out/ Dsdikf

Förresten, vad hände med Big Brother? 


DAMN!

Jag som skulle haft en nykter helg. Och jag klarade det bra fredag och lördag. Men sen igår så blev det fest. Öl på 54, öl på kvarnen och sen the lab. Och då hände det som inte får hända, Jag TAPPAR MIN MOBILTELEFON!
Har inte tänkt på att det är den man har kontakt med omvärlden. Stog fyra timmar utan för the lab i hopp om att få komma in och leta efter den. Men klockan nio i morse så gav jag och kk upp. Ingen idé.
Denna dagen har varit den segaste dagen hittills i livet tror jag, sovit, varit sjuuuuukt bakfull, haft ångest över mobilen och tyckt synd om mig själv. För ja, det är faktiskt riktigt synd om mig just nu.

Upp tidigt imorgon och jobba, frågan är bara hur jag ska komma upp, har ju inte väckarklocka för den har jag ju på mobilen. Skit! Får låna kk´s mobil.

fan. fan. fan.

over and out /dsdikf

Konsten att strula.

Kommer jag växa ifrån det här med att alltid vilja vara singel? Kommer jag vilja ge upp allt det roliga man kan göra när man är singel? Inte alltid vara jag utan bli ett vi?! När man tänker efter så visst man kommer växa ifrån det när man hittar någon som man verkligen tycker om. För visst drömmer jag om ett stort vitt fint bröllop, barn, villa, skjutsa barnen till olika aktiviteter, skjutsa och hämta till skolan, ha någon att välkomna hem och bli välkommen av, vakna upp och se samma man dag efter dag, år efter år, och tänka att man är den lyckligaste kvinnan i hela världen. I do.
MEN......
Jag är 22 år och har aldrig haft ett seriöst förhållande. Har sett många av mina kompisar fått sina hjärtan krossade, sårade gång på gång och annars så smarta tjejer verka tro att han gillar dig gång efter gång han har gjort något fel. Där tjejer förlåter om och om igen...  Så ja, jag är rädd att bli kär och det kan sammanfattas med att jag vägrar vara seriös, istället slår jag på en försvarsmekanism. Jag har aldrig varit kär, är det konstigt eller bara ödet som spelar roll?
Och om jag nu kommer bli kär någongång, vilket jag förmodligen kommer att bli. Jag hoppas det iallafall. Kommer jag då bli en "toffel", en sån som går på parmiddagar istället för att gå ut? En sån som ringer till sina kompisar i sista minuten före en utgång och säga "nej jag och "blabla bla" ska stanna hemma och se på film istället".  
Sammanfattning: Jag är inte förhållande typen, men har nog potential att bli.

Hittade en bok som jag köpte för ett tag sen. Och den heter "Konsten att strula"- den moderna singeltjejens guide till strulandes hur, när och varför, ger dig tipsen som lär dig leva livet- på dina villkor!
Såhär står det på baksidan:
Det fanns en tid då > ett fast förhållande< stod högst på varje flickas önskelista. Då sex fick vänta till efter fjärde dejten, och det var fullt normalt att sitta klistrad vid telefonen en hel kväll i väntan på att Han skulle ringa.
Det var då.......
Idag är det strul som gäller. För vem har tid med seriösa relationer när man istället kan fylla livet med väsentligheter som tjejkompisar, karriär och träning?
Inga sårade känslor, inga kvävande krav och ingen grå vardag- helgstrulet är på många sätt den ultimata relationsformen.

Att jag ens har köpt den, haha! Men den är faktiskt värd att läsa. Det stämmer faktiskt ganska bra. För efter sex and the city så har faktiskt tiderna förändras. Och varför inte? Det är faktiskt inte bara killar som ska få leka av sig, jag tycker alla har rätt till att göra det. Kalla mig omogen, kalla mig slampa, kalla mig vad du vill. I don´t giva a damn. Jag är ung, jag är singel och faboulos. Lite hångel då och då har ingen dött av. Men visst har man gränser!

Utdrag i boken:
"Allt vi behöver veta har vi lärt oss av våra strul (tja, kanske inte, men....)
*  Tre strul gör honom inte till en pojkvän
* Tjejer kan också krossa hjärtan
* Ja, han var verkligen så där trist som dina kompisar försökt berätta för dig.
* När någon dum kille nobbar dig och får dig att känna dig helt nere ska du minnas: det här kommer också att gå över.    (ja en vacker dag kommer han att ha överkammning och jättemycket näshår.)
*  När du ägnar timmar åt att analysera ditt strul med dina vänner genom att dissekera allt han sagt eller gjort och skapar en PowerPoint- presentation som ska besvara frågan: " Vad tänker han?", ska du veta att svaret är INGENTING. Han tänker INTE ALLS på det- nej inte ett dugg.
* Inse när du ska låta honom gå: lite dramatik gör livet roligare, men blir det för mycket så blir du skådespelare i en film med stereotyper.

Och sist men inte minst. TÄNK!  Din mamma hade aldrig såhär roligt

Tillägnat mr DJ ----> I'll be the best you never had.

Godnatt!
Over and out/ dsdikf 


Vart är vi på väg?

... På semester älskling.
jaha, och vem väntar vi på?
dig....

Vilken film, vilka skådespelare vilken klassiker den är.. Sunes sommar!

Midsommar, vad händer? Har aldrig haft en oplanerad midsommar. Ska man orka sig iväg till kusten? Eller ska man stanna i folktomma sthlm? Det är ju frågan.

04- Kungshamn/Smögen- oslagbar. tävling. skarpa kurvor. skumpa. lyx. gratis. 
05
- Halmstad- La tortura. Mårtenssons. Tylösand. "all the ni**as in the house!"
06- Magaluf- "what happens in magaluf stays in magaluf.."
07- Visby- Färja. Vilse. vild jakt i natten efter en viss dam. dans runt midsommarstång. gutekällaren. cykla. sol.

Jag är verkligen rastlös. Har semester v 26 och har lyckats boka in det när alla andra jobbar. What to do? Någon som vill hänga med utomlands? Säg till !

Nu till dagens viktigaste.
Vilken fotboll det har bjudits på ikväll. Buffons straffräddning som gjorde att italien får fortsätta i turneringen, och som han räddade dom!
Hollands 4-1vinst mot frankrike. Vilken MATCH!! Vilka MÅL!Det kallar jag fotboll, hur långt kommer dom gå holländarna tro? Frankrike är inte som det har varit. Fast så är det väll med generations byte, det kommer det kommer.

Imorgon blir det till att hejja fram det svenska laget. Match mot spanien avspark om 17 tim 3 minuter och 54 sekunder.
Öl och fotboll för hela slanten, kan inte bli bättre.

Jag tackar för mig och så lämnar vi över till John Blund.

Over and out/ Dsdikf

Älgar...

....är vackra djur!

Tillbaka på jobbet idag igen. Allt var som vanligt.. Förutom att en duva flög in hos mig när jag stängde. Den flög omkring i skyltfönstret. Dom är verkligen otäcka, ringde upp till chefen.
Jag:" det är en duva i skyltfönstret, och jag vet inte vad jag ska göra..."
Chefen:" Okej, jag vet inte heller vad jag ska göra..
Jag:" okej, bra hej.
Chefen: "allright hej..."

Haha.. Till slut kom en liten hjälte och tog ut den i det fria. Livat!

Btw. Det jag har skrivit förut om J som hade träffat en kille.. Hör på detta.
Hon träffade honom av en slump i tisdags när hon kollade på fotbollen.
Och vet ni vad, anledningen till att han slutade höra av sig till henne var att han trodde att hon hade blivit kär i honom. Hur självgod får man vara? Är det därför killar sluta höra av sig..? (HMK)

Tingo funderar på att flytta till Göteborg. Ska jag också flytta eller hur ska jag göra?


Dagens fotbollkommentar mellan Österike och Polen: "Aj.. Rakt upp i klockspelet"

Nu ska jag sova, upp klockan halv sex imorgon.
Sen är jag ledig lördag, söndag och måndag. Snart har jag semester, hm vad ska jag göra då? ehhhh...

Over and out/ dsdikf



Vad har kött med det här att göra?

Vilken helg!!

I fredags kom min mLi hit, och som jag trodde så blev det succé. Fredagen tillbringade vi vid norr mälarstrand med lite rosé. Åkte hem till mitt, fixade i ordning oss. Drog till Kungsträdgården och åt god mat.
Lyssnade på skön musik, sen drog vi vidare till Trädgården! Var riktigt roligt, blev lite för mycket bara :)

Lördagen:
Åkte och jobbade i sex timmar, var bakfull. Men det var ingen idé att tänka på det. mLi skickade och skrev att jag skulle köpa med mig jordgubbar och lite slööö dryck för absoluten väntade. Och som den väntade.
Jag, kk, mLi och Nathalie hade en väldigt dimmig förfest, sen drog vi vidare in mot stan. HAHA!
Sammanfattning: N ramlade med en kundvagn. kk blev fööör full. mLi (ingen kommentar) poliser. brandmän. staty. ramlade hem igenom stockholms natten. Sent!!!

Söndag.
Väckte mLi efter fyra timmars sömn, packade och åkte in till stationen för att säga adjö till min skönhet. TACK mLi för den bästa helgen på länge! Du fick mig att må ssåååååå bra :)

Senare på kvällen var det dags att åka på 20 års kalas hos min underbara Yousefina! Blev en riktig lyckad tillställning. Blev dock inte så mycket sovande den dagen heller. 9 timmars sömn på 3 dagar. Okej? Nej!
Men som sagt man lever bara en gång.

Nu har jag precis kommit hem till sthlm, åkte hem till tidaholm i måndags kväll och kom hem idag igen. Kände bara att jag var tvungen att vila upp mig lite. Bli ompysslad av mamma. Mysigt!

Efter några timmars försening med sj så kom jag äntligen till sthlm, och oturen var inte över där inte. Fick vänta på tunnelbanan i en halvtimme för att det var en olycka som hade inträffat. Min turdag..! Yes!

Ne nu blir det raka vägen till sängen. Kommer somna som en stock.

Grattis sverige till vinsten! Ljungberg ooooo...

Over and out! / Dsdikf

HmK

Dagen började katastrofalt. Va på riktigt dåligt humör, varför vet jag inte. HMK

Men efter ett visst möte så ljusnade dagen. Det är ganska kul att jobba 7.30-17.30 passen, aa det känns bra.

Efter jobbet så gick jag till systemet för att inhandla lite gott till min och mLi´s firande imorgon. Ska fira att vi äntligen får träffas igen. Möta upp henne vid t-centralen för att sedan åka till mitt jobb och titta. Haha kul grejj egentligen. Sen blir det till att sitta vid Norr mälarstrand och sola, spana och dricka rosé. Härligt!

Ikväll så har jag städat och nu sitter jag och kollar på Fullpackat med Robert Gustafsson.  (med mjölby dialekt) "Var köper man mjölken i saudiarabien? Jo i milkshejken (milkshaken)" .Vilken komiker han är. Han kommer från mina hemtrakter också, Sköövde! Emelie och Andreas ligger och myser i soffan. Nu när jag tittar på dom så är dom så söta ihop så.
Emelie, ska du svika mig nu? ;)

Ne, sova. Upp imorgon klockan sju, springa lite sen kolla tvättid och sen åka in för att möta upp min kära mLi !
"When the sun shine, we shine togheter"

I dag tog lilla Danny studenten, grattis lilla vän!

Listan:

11. Ägare till en Ford mustang -69 röööd
12. Åka till New- York och få en guidad tur med sex and the city bussen
13. Besöka i is-hotellet i Jokkasjärvi
14. Träffa Fredrik Ljungberg
15. Börja spela innebandy igen

Värda saker jag ska göra.

Over and out / Dsdikf

Sushi..

Jobbat och sprungit på stan en sväng med Nathalie och Helena. Köpte ett par löparskor, så nu har jag inga undanflykter längre. Träna, träna och träna.

Sen gick vi på lite after work med öl och sushi på härliga murasaki på söder. Mycket gott!!

Bara en dag kvar tills mli kommer.. count down!


Nu kommer fortsättningen på listan: " 100 saker innan jag dör"

6. Ha bott i härliga Göteborg
7. Ha ägt en miljon
8. Varit älskarinna
9. Ha en sommarstuga i halmstad
10. Varit egen företagare

Sooovaaa.. Upp tidigt imorgon, halv sex ringer klockan.
Godnatt
Over and out /dsdikf

Jordgubbar & Skattepengar!

I dag kom dom in på kontot! Man tackar :) Spara, spara, spara, spara!! (yeah right, lycka till Pernilla)

Yeeesss! Idag så släpptes biljetterna till premiären av SEX AND THE CITY! Premiären är den 21 juni, midsommardagen. Vilket dumt datum. Får nog bli att gå på måndagen i stället. Men man vill ju vara där på självaste premiären, ha premiärblåsan på och premiär nerver. Får se hur det blir med den saken! Det ska nog kunna gå att ordna. <3

Semester snart.. 19/6-30/6 första omgången sen blir det mera sssccchhhttteeeekkkk lite senare. HAHA!

Saknar faktiskt min gammelmormor, jag får ångest bara jag tänker på det. Har inte träffat henne sen.. Hm, jag kommer inte ens ihåg. Vilken dålig människa man är egentligen. Måste snart åka hem och träffa henne. Tänker på henne jämt, men det blir aldrig av att man ringer. Hur kul kan det vara att vara 90 år och sitta på ett ålderdomshem? Bara titta ut genom ett fönster, höra klockan ticka igenom dagarna. Har man tur så kommer någon och hälsar på en gång i veckan. Ligga och tänka på döden, och alla minnen och dom man saknar. Ångra dom saker man har gjort, och det man aldrig gjorde. Vilka val man har gjort. Undra hur ofta hon tänker på min gammelmorfar, fatta hur mycket man saknar den man har levt ihop med, älskat, sett åldras och som man har blivit älskad av i hela livet. Tänk va fint kärlek kan vara, "älska till döden skiljer oss åt". 

På tal om kärlek. I dag den 3/6-o8 Så har Sanna & Daniel förlovat sig. På tiden efter 6 år tillsammans.
Grattis gumman! Hoppas jag får gå på bröllop snart! ( Långt där inne så är även den hårdaste singeln lite romantisk) hihi.



Kollar på armageddon nu, väldigt bra film! Brukar inte gilla dessa typer av filmer, dom är helt enkelt för verkliga. Sånt man tränger bort när man gör sina dagliga rutiner. Undrar vad man skulle göra om man fick beskedet att imorgon kommer jorden att gå under.

Så idag ska jag införa en liten lista. 5 nya spännande saker varje dag. Det får ni inte missa.
Kom gärna med föslag, ni vet hur det är. Man sitter och tänker och tänker, kommer inte på något. So give me some help please!
En klassiker "100 saker jag ska göra innan jag dör"

1. Dom tre V.V.V = Villa, volvo & vovve
2. Ha barn
3. Gifta mig (endast 1 gång)
4. Ha skrivit en bok
5.Svänga mina höfter i Kuba







Här har ni bilden på mig och Emelie på akuten! Klockan 04:30 Guuuu--uuu---dddd?



image7




Over and out/ Dsdikf


Sms. Ljuvligt.

I dag tänkte jag bjuda på några sköna sms som min vän mLi har skickat till mig. Hon har humor, humor och åter humor. Hur kan man tänka så "klockrent" som hon gör?
Håll i hatten nu kommer det:

2008-02-20 12:56
"Kan vi inte bosätta oss i las vegas.. Det vore nästan de bästa.. Tjuvpröna och kolla på unga karlar.. Även spela på kasino.. Spela bort allt.. Inga arvpengar här inte.. ;) Fy fan, 2 korta kärringar. Haha tänk dej oss i varsin solstol med parasoll och paraply drink som två små russin med läppstift på tänderna, ill nöjda och shota upp dina pensionspengar."

2008-03-14 19:58
Åh glömde säga en sak. I lördags försökte jag planka in på bogrens för dom hade stängt kassan klockan var väll halv 2.. Jag hade varit på vatra och frank var på boggan och jag var lite hångelsugen vaaaa ;) Gled in med ett leende när vakten inte såg även fast dom nekat mig typ 7 gånger och det bara small till så stog de där vakterna och helvete vilken utskällning jag fick. Och du vet hur nöjd jag är när jag är full så jag bara jahajaa åh är lite dålig måste nog gå ut.. Så kom frank precis och hans kompisar och jag bara, tar ni över här och peka på vakterna.. Och helvete vilket liv det blev.. Jag dog verkligen av skratt.. Bhuuuuuu"

2008-05-26 20:52
"Föresten måste säga en sak. Haha jag gjorde en behandling på anders svenssons fru idag.. Hon tyckte jag var grym fick 100 spänn i dricks. Haha hon skulle på matchen direkt efter så hon skulle hälsa lycka till till alla från mej lova hon.. Haha blev värsta polarna.. Jag tänkte snälla erbjud biljetter till em. Haha. Riktig fotblls tjej har jag blivit nu, både alexandersson och nu familjen svensson. Vaaaa jag får ju gifta in mej och.. Tar gärna zlatan sa jag hon bara ja gör det hans fru är så torr! HAHAHA, JAG DÖR!! "

Härom dagen så försov jag mig till jobbet. Skickade till mLi och skrev lite fula ord i stil med " Fan jävla k*k jag har försovit mig för första gången i mitt liv"
Hon svarade tillbaka:" Ah det är inget bara le, glid in med ett leende och säg Halloj"

Sjukt skicklig på att få mig på bra humör..

Snart börjar fotbolls em. Lovely.


Jag har aldrig gillat pepsi. Men idag när jag var och handlade blev jag kär, hur kan man inte bli det?!



                                              image6



Njut av natten mina kära.
Over and out/ Dsdikf

När blev det juni?

Vilken LÅNG natt det har varit. Vart med Emelie på akuten, åkte in vid 18.00 igår kväll och kom hem 05.30 i natt. Vilken väntetid det va, verkligen. Ja dom första timmarna gick ju fort, och va kul vi hade det. Hon kunde ju knappt gå, hon fick sitta på sidan och hon kunde defenetivt inte ligga ner. Fick se massa otäcka saker, en kille med utslagna tänder, en typ 17 årig tjej som hade tagit en eller två glas för mycket, allergiska reaktioner men dom flesta som var där va killar som hade åkt på en ordentlig omgång. Jaja man ska inte klaga, det var väldigt många snygga läkare, skötersker, ambulansmän och poliser. Mmm. Och vilket jobb dom gör dessutom!

Vi var som ett gammalt gift par jag och emelie, jag satt med henne och höll handen när hon satte kanylen och när hon fick spruta i benet. Hon är verkligen livrädd för sprutor, höll på att skrika som ett barn ju. Dom fick ta in det mest erfarna sjuksköterskan för att sätta kanyl, och när hon frågade vad hon hade för personnummer så har jag aldrig hört någon säga det så snabbt. Jag lovar det tog två sekunder. Shiiit! Men till slut så klara hon det galant, med lite "peppning" från mig. Hihi.Det roliga var att emelie blev hög som ett hus. Har filmat detta och den som vill ha filmen skicka ett sms till mig så får ni filmen!
Efter många kanyl sättningar, smärtstillande i benet, ultraljud och allt var det var så fick Emelie diagnosen Ryggskott! Sjukskrivning i två veckor, och starka piller blev rehaben. Sjukhus är ganska trevligt ändå.


Överaskning
I fredags natt klockan fyra fick jag ett samtal från mr DJ. Märkligt det där. Man ska alltid lyssna på carrie i sex and the city.

"Sluta aldrig inte ens för ett ögonblick att sluta tänka på dom, för det är då dom dyker upp"
Och jag tänker inte ens förklara mig. Jobbigt. Tlöööööt. Försent. Och ja jag saknar honom.

Just det, när blev det juni? Maj bara flög förbi, och idag den 1 Juni så fyller min lillebror Benjamin 9 år! Grattis min lilla tooddiiieee.

Imorgon är det en ny vecka, nya utmaningar och nya underbara minnen att skapa.

Tills dess, ut och njut i solen. Jag har en sjukling att ta hand om här hemma.

Over and out/ Dsdikf


RSS 2.0