Rhodos

Längesen jag skrev. Vet inte ens vart jag ska börja. Men det har varit otroliga dagar det senaste!! Lite sömn och mycket äventyr! Så glad att du var här på din semester! Och nu har du åkt hem, känns redan tomt. Saknar dig!
Men jag kommer snart tillbaka :) Såå lätt blir du inte av med mig!

Nu har jag semester i 3 veckor, man tackar!!

Destination 1 blir..... damdamaddamamamama Rhodos!
Och nu sitter jag här lyssnar på green day- time of your life!
underbar låt.. Om några timmar drar jag till Rhodos och sccchhhttteeekkker lite. Jag, KK och Laura. Kan det bli farligare & roligare på samma gång?!

Kanske hittar mig en grek där nere, för grek rimmar på schtek.. Okej jag erkänner det skämtet var otroligt dåligt!

När man ska åka utomlands ska man tänka på två saker, 1. Lämna aldrig ut ditt riktiga namn och nummer och 2 Ge allt!
Att åka utomlands får 5 av 5 toasters. Kanon Kul!

Haha.. Seee ya sooon.

Over and out/ Dsdikf

Besökstider..

Började dagen med att följa mormor till T-centralen för att vinka av henne. Har varit trevliga dagar verkligen.
Åkte och jobbade! Sen vid två så kom mLi och hennes familj på besök till mitt jobb. Jag bjöd på fika. Underbart att träffa dom igen. Vilken familj! Dom är bäst.
Efter jobbet så mötte jag upp dom vid södermalmstorg, dom hade bokat bord på "Greken på hörnet" Blev bjuden på mat, riktigt mysigt var det :) Var ute och gick en sväng efter, kollade ut över djurgården. Så vackert!

Nu sitter jag här i min fina lägenhet, ska snart sova. Upp klockan sex imorgon för att åka till jobbet.
Sen efter det ska mli och hennes familj komma och fika hemma hos mig. Sen ska mli klippa mig och sen blir det en farlig utgång ;)

Godnatt.. Söv gött!!

Over and out/ Dsdikf

"Det är öfsadröp"

Idag så började dagen med en tripp till tvättstugan. Oj va mycket tvätt jag hade, mer än anat.

Sen åkte jag och mormor över till djurgården och åt mat.. Började regna, spö regna. Mormor kallade det för något annat.. "Det är öfsadröp"- detta menas med att det regnar ner för markisen.. Haha jag skratta så jag grät, har aldrig hört ordet förut. Vandrade bort till östermalm, kikade lite. Fick fina kaffekoppar, och en kaffekokare av mormor. Gick på stan i nio timmar, bra jobbat. Käkade på Sydamerikans mat på kvällen och nu sitter jag här. Har stoppat om mormor och sagt godnatt. Imorgon åker hon hem, tråkigt. Men oj va mysigt vi har haft det. Hon är bäst min mormor!!

Imorgon kommer mli och hennes familj, ska ut och käka grekiskt imorgon med dom. Härligt!! Sen i helgen blir det äventyr, eller vad säger du mLi??!! Yeah ;)

Avslutar med ett par sköna skämt by mLi..

-Varför skapade Gud mannen?
...Joo en massagestav kan ju inte klippa gräsmattan

-Varför kan man likna mannen vid en snöstorm?
... Du vet inte när han kommer, hur många tum du får, eller hur länge den stannar!

Haha.. SKÖNT!!!

Nu ska jag lägga mig i min nytvättade säng .. Loveliii

Over and out/ Dsdikf

Mormor!

I dag efter jobbet så åkte jag in till t-centralen för att hämta min söta mormor!
Köpte tunnelbanekort, sen åkte vi tillbaka till mitt jobb för att fika. Hon fick hälsa på George, äntligen fick hon träffa min bästa George! Fikade lite och kollade vart jag jobbade, sen åkte vi hem till mig.
Packa upp lite, gick och handlade frukost och bokade tvättid. Hon ska hjälpa mig och tvätta imorgon, för jag vågar inte gå ner själv i källaren för att tvätta :) Haha.

Gjorde iordning oss och åkte in till stan, gick av vid sergels torg och vandrade mot Gamla stan. Till slut bestämde vi oss för att äta på Mårten Trotzig, åt Entrecote med grönpepparsås och potatisgratäng, och till det ett glas rött.
Blev bjuden (självklart när det gäller mormor, här får man inte betala ett öre) Var jätte trevligt, mysig restaurang verkligen!
Efter ett antal timmar och kaffe så vandrade vi vidare till slussen, medborgarplatsen, skanstull och till Gullmarsplan. Men därifrån så tog vi tvärbanan! Riktig promenad!

Nu sitter vi här i soffan, mätta och belåtna! Gick upp klockan kvart över fyra  i morses så jag är helt slut nu känner jag. Kommer somna så fort huvudet nuddar kudden tror jag.

Just det, dom ringde från tatueringstudion idag, fick tid den 26 augusti. Jippi!! Smakar det så kostar det!
Nee... Sova! Imorgon blir det till att gå på Djurgården, äta god mat och bara vara! Härligt!
Sov så gott allihopa!

Over and out/ Dsdikf

Snart semester älskling..

Härlig helg!  Fredagen tillbringade jag ju som sagt med tacos och vin.
I lördags så åkte jag in till stan och köpte lite vin, senare på kvällen så fick jag sällskap av Nicole! Satt på balkongen, tjatade, drack gott vin, taco chips med guacamole :) Mycket trevligt!

Söndagen var väll en typisk söndag helt enkelt.. Låg på soffan  hela dagen. Så trööööt!!

Tillbaka till jobbet igen.. segt må jag säga.
Men snart har jag semester!! Så underbart!
(underbart är kort..alldeles för kort)

Nu måste jag sova. Öppnar fem av sju dagar denna veckan. Vilket innebär att jag får gå upp klockan halv fem, vilket inte är mänskligt! Meeeen! Det finns dom som har det värre.

Saknar dig redan kk.

Over and out/ Dsdikf

....ehm...

Har varit ledig idag.. är ledig imorgon..och ledig på söndag.. Kan ju inte bli bättre!
Vaknade vid tio idag, gick upp och åkte med emelie och hedvig till kristineberg för att bada och sola. Strålande sol.. ja i en timme sen började det att regna.
Så vi åkte till fridhemsplan och åt lunch. Riktigt trevligt. Höll utkik hela tiden.. Haha!
Satt och fikade typ till klockan fyra sen åkte vi hem, duschade och sen vidare till Hedvig i Luma.
Lagade tacos, spelade kort och drack lite vin. Mysig dag helt enkelt.

HMK! HMK! HMK! HMK!

Orka..

Over and out/ Dsdikf


-Akkurat-

I går så var jag ledig. Skönt att få sova ut tänkte jag, men icke. Klockan tio så åkte jag till Farsta för att träffa min lilla Jossan som har kommit hem ifrån Frankrike. Vi gick och strosade i Farsta centrum, åt lunch, fikade och pratade! Hade en hel del att prata om. Det händer mycket på en vecka :)

Vid 16-tiden så åkte jag in till söder för att möta min sambo Emelie. Åt på Mc donalds, kollade i möbelaffärer, kollade upp tatuerings tid till mig. Sen vandrade vi genom kyrkogården vid Emelie´s jobb, hon skulle promt gå genom där. Jaha tänkte jag och gick först. Sen hör jag bara: " Pernilla..?!" Jag vänder mig om och ser att Emelie sitter på knä, som om hon skulle fria. Emelie: "Vill du bli min kompis för evigt?" Jag: " Jaaa, res dig upp nu.. Tönt! " Haha.. ;)
Sen gav hon mig en ring från glitter och hon hade en likadan. Haha lite roligt.
Gick vidare till Akkurat och vi skulle bara ta en kopp kaffe, men det slutade med alldeles för många glas rosé. Väldigt trevlig dag måste jag säga! LOVE!
Åkte hem vid 00.30, och upp igen vid 04.30 för att åka till jobbet.

Har varit en bra dag idag faktiskt!
Satt kvar lite på jobbet och drack kaffe med min lilla George. Pratade om födelsedagar och självklart Hamam.
Efter det så åkte jag in till stan för att möta upp Nathalie, gick till gamla stan och satte oss vid vattnet. Älskar det stället, så härligt.
Nu sitter jag i soffan och har precis läst den nya Cosmopolitan. Det enda det står om är Kärlek, både bra och dålig kärlek. På framsidan står det saker som: "Proffsiga tips som gör er mer kära efter bråket", "Ihop eller ej? Vägen förbi kärlekslimbo", " Sluka honom! Cosmos mininyheter ger dig sommarens bästa hångel" eller vad sägs om denna..
"Kalla mig aldrig för en snäll kille" - Sakerna som killar önskar att du visste.

Jo då man tackar..

Goodnight, and sleep well ! !

Over and out/ Dsdikf


Back in the days..

Sitter och lyssnar på Green Day. Vilka minnen man får upp. När jag var liten så var jag lite av en pojkflicka. Tro det eller ej :) Skulle bara vara med killar, vilket fick bli mina kära kusiner. Vi satt på kussens rum och lyssnade på green day- basket case på repeat och lekte med bilar. Var ute hela nätterna och cyklade, pallade äpplen, byggde massa gupp som man skulle hoppa påoch byggde kojjor. Snickrade som aldrig förr!! Sov över i lekstugan, spelade tevespel och skatade hela dagarna. Kommer ihåg min första skateboard, den hade mamma gjort i träslöjden, svart med ett gult M på som stog för hennes namn. Nästa skateboard var en warp som jag fick av pappa.
Jäklar vad vi åkte och slog oss om inte annat :) haha. Kanske inte var speciellt bra, men jag kunde åtminstonde göra en ollie, var dock bättre på inlines. Riktigt bra. Men med åren så blev man ju skraj, för det gjorde ju faktiskt ont att ramla och slå sig. Skulle aldrig våga ställa mig på en nu.

Mamma var helt förstörd, haha. Jag ville inte ha massa dockor och barbies, jag ville ha bilar och motorcyklar. Jag var jämt sur när det var julafton för mina kusiner fick alla häftiga saker, som hockey spel, skateboard, coola t-shirtar och massa annat. När jag själv fick barbies, och fula små blommiga klänningar.
Glömmer aldrig när jag tjatade till mig en leksaksmotorcykel av mormor. Den var grön en Ninja :)

Det var några år sen det. Gud va kul man hade det då, inga bekymmer eller nått!

Nu har jag jobbat 8 dagar i streck och det tar på en så att säga. Men imorgon är jag ledig :)
Och på torsdag blir det nog vinkväll med alla tjejer igen. Var sjukt längesen! Längtar!!

Over and out/ Dsdikf

Oslagbara låtar med just Green day:
- Basket case
-Good riddance
-Holiday
-When i come around
-Jesus of Suburbia
-She
- Waiting


                                               



Sitter på min balkong...

...som så många gånger förr!
Oj vad denna veckan har gått fort. Helt slut. Sovit lite & jobbat mycket. Det är vad dom kallar vuxenlivet.
Pga strejk så har bussarna varit inställda, vilket innebär att jag har åkte tvärbana. Lärt mig öppna som sagt denna veckan, och då har jag stått och väntat på tvärbanan klockan 05.18 varje dag. Mänskligt?! Ja det kan man fråga sig.

Bara tre veckor kvar till semestern, ska bli skönt. Jag och KK ska nog dra iväg utomlands en sväng. Och denna gången ska vi ha kort på vår resa. Man måste ju skapa sina minnen. Men först så ska mormor komma upp och hälsa på v 29. Ska bli otroligt mysigt, bara gå och strosa.. Visa upp mitt kära Stockholm. Äta god mat och roa oss med lite shopping.




Måste bara be om ursäkt till mina vänner som har fått stå ut med mig tjat. Förlåt, jag har varit egoistisk. Men nu är det slut med det, over, finito... Fokusera! Nu börjar jag om på ny kula, och denna gången ska jag inte göra några misstag.

Nathalie har blivit 20 år också. Grattis min lilla hoe <3

En sak bara. Det var inte spritflaskan som var orsaken till att jag ville träffas. Haha!

Ne nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon igen..Tisdag ledig, då ska jag bara chilla & träffa Jossan, min söta lilla jossan.

Over and out/ Dsdikf

ps! Jag undrar fortfarande vart Big Brother tog vägen...?! ds!

RSS 2.0