Välkommen 2008!

Ja, nytt år och framför allt nya möjligheter. Firade in det nya året här uppe i sthlm.
Kan inte fatta det än att det är här jag bor. Ler bara jag tänker på det.

Julen var underbar, var hemma i Tidaholm. Firade jul hos mormor och morfar, var verkligen jätte mysigt. En röd liten stuga på landet.. Tyst och fridfullt. Juldagen var jag ute med mina underbara där hemma. Haha, varför blir det alltid för mycket när man är på hemmaplan?!
Men roligt var det, jag och mli var roligast..
Nog om det...


image4



Nyår var vi hos emelie´s jobbar kompisar på akkurat. Väldigt trevligt, ganska lugn nyår.. Åt god mat, drack mycket god dricka (Tysk smuggel öl, haha) och lite skumpa det är klart. Sjöng även singstar, Jag vann... Åh va det låter härligt kan inte säga det för många gånger. Jag vann på sing star!! Klart bäst.. Tss!
Vad priset va? Nja, det var ett halvt glas champagne. Men lika glad va jag för det.. Det är ju ändå äran som räknas!

Känns bra att ha hittat så många kompisar här uppe, så sköna tjejer alltså. Det känns som vi har känt varandra hela livet. Och jobbet, alltså jag älskar det. Visst det är kämpigt när man jobbar så mycket som man gör, och vissa dagar vill man bara försvinna. Men gud va kul vi har det ihop när vi jobbar. Lite dirty talk, stackars våra kunder som kommer till oss, vi spanar in varenda en och betygsätter. Haha! Kul kul...

Ne nu ska jag börja träna, såg precis Victoria´s secret fashion show!
Så nu ska vi börja ta i med hårdhandskarna, beach 2009.. Here I come, and i have some friends with me;)

RSS 2.0