So fresh and so clean.

Hade ställt klockan på halv tio för att ha god tid på mig till jobbet. För att se lite fräsch ut för en gångs skull, men icke. Det tog 1 timme & 20 minuter för mig att komma upp ur min säng.
Stressade iväg till jobbet med ögon som såg ut som två pisshål i snön som KK brukar säga.

Men dagen har vart bra ändå, har haft låååååååång kö hela dagen. Jobbat två stycken, jag & fabbe är ett bra team. Det går undan när vi jobbar, särskilt idag!



Hem ringde på grannen för att fråga om jag fick låna dammsugaren, eftersom våran har gått sönder.
Det fick vi, det var en annorlunda dammsugare. Man fick fylla den med vatten, men jädrans va bra den var. Ska nog köpa en sån, den är nog från 80 talet. Är det någon som har en till salu så hojta gärna till !
Det tog hela två & en halvtimme för mig & KK att städa lägenheten. Vände uppochner på varenda pinal här hemma! Bakom soffan, bakom byrån, bakom allting i stort sett. Det man annars brukar fuska lite med!

Det är ganska roligt att städa, förutom en sak. TOALETTEN! Det finns inget värre, sjukt äckligt. Men klorin är min bästa vän, tyvärr är det inte miljövänligt, men någongång får man väl vara lite självisk?
Jag menar, jag måste få skrubba rent mitt badkar & toaletten med klorin. Döda alla bakterier som kommer i min väg. DÖÖÖÖÖ!

Skönt när det är gjort iallfall!




Marléne från TV4 borde vart här & hjälpt till.




I morgon får jag fin främmat ändå ifrån Tidaholm. Min andra hälf mLi kommer hit med hennes pojkvän. En liten middag här hemma för att sedan möta upp PH & co. Vidare till EGO!

Ses vi där?





Men först ska jag jobba, 11.45 -17.00!! Sen hem för att duscha & svira om till nyårsoutfiten!

Nu är jag helt slut! Skulle kunna somna sittandes här i soffan & vakna av en stort hav av dregel!

Sov så gott allihopa.

Over and out/dsdikf

Mellandagsrea en PINA

I dag har jag vart ledig, skönt!

Vaknade vid halv tolv. Åkte in för att möta Karlebo! Gick i ringen & skrapa mer orkade vi inte!!

Gillar inte mellandags rea!







Hittade lite iallafall.
En svart nyårsklänning, mössa från SVEA, underkläder från Lindex, Halsduk från Lindex & örhängen från Glitter.

Gooood!



Nu har Körlinger kommit hem till sthlm igen :) Slipper man vara själv.

Nu ska vi mysa till film.


Over and out/dsdikf

Julen i bilder.






































Mina fina.





Over and out/dsdikf

27/12-09

Jaha, då var man åter på plats i Stockholm & återigen har man firat jul.
Fick vara hemma i lilla Tidaholm i två hela dagar! Alltid något. Men som vanligt hinner man inte träffa alla & man önskar att man kunde dela på sig.

Jag hann iallafall köpa alla julklappar till sist & när jag kom hem till Mamma så kom jag precis lagom till att julskinkan kom ut ifrån ugnen. Vad är bättre än den första smörgåsen med julskinka på? Mums.
Fick lägga Linnéa, hon fick lite välling & sen somnade hon sött. Eller rättare sagt, det var nog hon som sövde mig, jag somnade som en stock. Mys.

Julafton spenderades ute hos Mormor & Morfar på landet. Hur mysigt som helst, fick äta god julmat & umgås hela familjen. En vit jul för en gång skull. Första Julen utan Brita, men jag kände att hon var med ändå. Känns fortfarande overkligt.
När vi kom hem igen så satt vi uppe till halv två på natten & spelade Guitar hero, sjukt kul. Jag ska införskaffa mig det nu i mellandagarna !



Juldagen spenderades hos Pappa. Julmat igen (som man nästan spyr på efter en gång) Lite julklappsutdelning & små prat! Hann förbi Kömö en sväng också, hon hade fått en jättestor mage :) Så fint!
På kvällen hann jag med tre förfester, först hos Broo som inte hade någon musik, så vi fick lyssna på inspelade prutt ljud. Sen vidare till Jenny L & firade med mina flickor. Vi hade väldigt trevligt! Längesen vi var allihopa sådär. Mer sånt!
Vidare till Addisen & sen brygget!
Och som vanligt när man är hemma så blev det ganska mycket dricka, men kul var det. En liten fråga bara, varför hamnar jag alltid själv? Haha. Alla bara försvann men jag va kvar & festade till småtimmarna.

Hade en sjukt rolig bakfylledag igår med Erik & Addisen. Addisen var nog full fortfarande. Haha störd.



Vidare till Morbror Roger för att äta Pizza & kolla på alla kort från Cypern resan. Gött med Tidaholms kebab igen kan jag säga, men jag kunde inte låta bli att tänka på fåren! Haha.

Sen däckade jag i deras fåtölj till Lara Craft. Angelina är grymt snygg måste jag säga. Sen vid halv sju på kvällen kom jag på att mitt tåg går ju snart. Fick pussa & krama allihopa hejdå. Denna gången började jag gråta faktiskt, jag ville inte lämna familjen. Saknar dom jätte mycket! Två dagar är för lite tid att vara hemma på.

Så...

Idag har jag jobbat, sen somnade jag i soffan & nu har jag kollat på Bodygard med Kevin Costner, jag har nog sett den filmen 7 miljoner gånger nu tror jag. Men den är lika bra nu som då :)



Nu måste jag sova, ska upp halv fem för att åka till jobbet. Sen ska jag gå på rean lite, kanske gör lite fynd. Måste köpa vinterjacka nu också, imorses var det -11 när jag åkte till jobbet. Och vårjacka då är inte så varmt kan jag säga.

Tack alla vänner för den här gången! Och tack min fina fina familj för att ni finns! Vad vore man utan er?

5 år sen Anna omkom i tsunamin. 26/12-04 Igår gick tankarna till er Ann-lie med familj!!
Saknaden är stor.


Godnatt.

Over and out/dsdikf

I jakten på den perfekta julklappen.

I lördags skulle jag & Ph gå ut på stan för att leta julklappar. Vi gav det en timme, sen var vi uttråkade & åkte till söder för att äta mat .



Ph.




Moi.



Jo förresten, jag hittade två julklappar till mig själv! Två snygga tröjor från Zara.

Är det någon som är klar med alla julklappar?

På kvällen var vi ute. Slutade med ganska mycket dricka.
Söndagen bjöds på massor av  slapp i soffan! :)



Idag har jag vart ledig, så jag har vart på stan med Ph för att hitta julklappar som sagt. Hittade inget idag heller. Så vi lunchade istället. Så nu har jag duschat, ska snart packa & sen sova. Upp halv fem för att åka & jobba några timmar, sen har jag två timmar på mig att hitta julklappar i Fältöversten. Det fixar jag lätt.
Sen bär det av till mitt fina fina Tidaholm!



Sov så gott & du.... God Jul !

Over and out/dsdikf

Nu är det dags.

Äntligen ledig i två dagar! Skönt!
Jag har klarat mig i två år & fyra månader, men nu känner jag att det är kanske på tiden att jag går & köper mig en vinterjacka. Börjar faktiskt att bli lite kallt.

Nu sitter jag här i morgonrocken, längtar tillbaka till sängen. Men jag vill ju inte sova bort hela dagen, det klarade jag mig så bra igår.

Jag väntar på att PH ska vakna så vi ska in till stan för att handla julklappar. Kul :)


Jag funderar på utgång idag, ska man ut? Ska man vara hemma? Hm, det är den stora frågan!

Hoppas ni får en bra dag.

Over and out/dsdikf

Glömde..

Detta kortet är underbart!!! Skulle ta kort på snön, då kommer Fabbe & lägger sig i.
Linslus!!!!






Fin!



Nu måste jag sova. Godnatt.


Over and out/dsdikf

Jul, jul strålande jul...

Ahhhh, äntligen arbetspasset över. Har slängt i mig några rostade mackor & lite yoghurt. Duschat har jag hunnit med också. Nu är klockan 22.12 & jag ska upp halv fem igen för att bege mig till jobbet, sen är jag LEEEDIIIIG!
Haft en bra dag på jobbet idag! Roligt gäng!



Från mitt fönster i morse. Ser faktiskt lite mysigt ut :)






Fabbe "jagharingetmellannamn" Shhhhhaaaaooouuubo!




Christiie!




Fabbe & jag.


Over and out/dsdikf

Att ligga.

Att ligga i sängen med vetenskapen om att det snöar ute, det yrar omkring & blåser. Det är skönt.
Jag vaknade vid nio idag, men har legat & snoozat tills nu, ringde till jobbet & frågade när jag började, kvart i tolv, eller halv ett. Svaret blev halv ett! GÖTT!
Så nu ligger jag i sängen & tittar ut. Jag vill inte lämna min säng idag, särskilt inte så länge.
Som sagt börjar jag halv ett, men idag har vi extra öppet tack vare att köpcentret har öppet längre nu kring jul. Så vi stänger 20.00 idag.

Vi kommer komma därifrån vid kvart i nio kanske?! Hemma 21.30, ska äta, duscha. Sen ska jag upp igen vid kvart över fyra för att åka till jobbet. Sen har jag gjort mina 8 dagar. Skönt! Ledig i två dagar. Sen åker jag hem till Tidaholm den 23:e. Ska bli mysigt!

Synd bara att mLi inte ska med ut på juldagen. Måste jobba mer mLi :) haha.




För övrigt fick jag ett grymt roligt sms igår där det stod.


"Vi börjar bli riktigt gamla Pernilla.. Riktiga sånna MILF börjar vi bli.  Jaaa för du är väl gravid säkert & det dröjer  la inte länge innan jag blirt så som jag sexar nu efter vibratjanen...
Jag orkar inte med oss!!!! Och jag orkar inte med julstressen framför allt, de är ett jävla spring kan inte folk bara koppla av lite..  Ta en prun (cigg) .. Även köpp. Fint de!"

På västgötska . haha. mLi !


Nu tryckte jag på någon konstig knapp så texten blev jätte stor. Typiskt.

Nu blir det kaffe sen måste jag dra mig iväg till arbetet. Måste jobba mer känner jag :P

Over and out/dsdikf


Lycka!

"Va jag är lycklig, va jag är lycklig, va jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag". Min jul är räddad, & årets ängel heter som vanligt Josefin! Hon tar mitt pass på annandagen. Så jag får fira jul med min familj, & utgång i Tidaholm med hela gänget. Lovely! Tack Josefin för att du är bäst! Over and out/dsdikf

Svenska Hjältar.

Idagharjaghaftendåligdag.


Vill bara låsa in mig här hemma mår ju illa hela tiden.




Pratade nyss med min mLi, gud va jag älskar henne. Hon är bäst! Hon kan få mig på bra humör jämt! Verkligen min själsfrände. Skönt att ha en sådan.
Vilka minnen vi har ihop.. Va?
Jag är så stolt över att ha en sån vän, hon har ett hjärta av guld helt enkelt.

Så är hon sjukt snygg!

Love love love love love!




Min fina fina mLi . "Shake that ass for me, shake that ass for me" 






Har även sett svenska hjältar idag, ja jag fick tårar i ögonen.
Jag vet många hjältar. Karlebo är en av dom!
Annelie & Sten likaså.







Jason mraz.

I’m dreaming of sleeping next to you
I’m feeling like a lost little boy in a brand new town
I’m counting my sheep and each one that passes 
Is another dream to ashes and they all fall down

As I lay me down tonight
I close my eyes and what a beautiful sight

Sleeping to dream about you 
I’m so damn tired of having to live without you 
But I, I don't mind
I’m sleeping to dream about you and I’m so tired
Oh, yes I am

I found myself in the riches your eyes, your lips, your hair
Well, you were everywhere, out there
But I woke up in the ditches
I hit the light and I thought you might be here
But you were nowhere
Oh love, you were nowhere at home

As I lay me back to sleep 
This love I pray that I can keep

Sleeping to dream about you 
I’m so damn tired of having to live without you 
But I, I don't mind
I’m sleeping to dream about you and I’m so tired

I'm so tired

Well, it’s just a little a lullaby to keep myself 
From crying myself, a little a lullaby to keep
Just a little a lullaby to keep myself from crying myself
A little a lullaby to keep myself
My eyes are always cryin', I said, just a little lullaby
Once I dry my eyes, I'll come on, now

Sleeping to dream about you 
I’m so damn tired of having to live without you 
But I, I don't mind 
I'm Sleeping to dream about you and I’m so tired

I'm so tired



Sova, det är något jag är sådär bra på! Men det ska nog gå även inatt.
Over and out/dsdikf







Lucia.

Det känns inte som att det är December, det känns inte som att det har vart Lucia idag.
Jag har jobbat & sålt lussekatter, men har vart sjukt trött & mått illa hela dagen.
Fick se ett Lucia tåg idag iallafall, vuxna människor dock. Mycket roligare & mysigare att se barn sjunga!

Jag kommer ihåg när man gick på dagis & man skulle vara där klockan 6.00 på morgonen. Lite väl tidigt kan jag tycka. Men det var mysigt. Nu när jag tänker efter, undra om min pappa var med någongång? Jag kommer bara ihåg Mamma, mormor & morfar...

Vart är snön? Jag erkänner nu att jag gillar snön, eller gillar är väl att ta i. Men det lyser upp lite & kan se ganska fint ut faktiskt.



Idag är det 5 månader sedan min gammelmormor Brita gick bort.
Jag var på semester i spanien med ph, kom hem & isse dök upp på facebook chatten. Hon skrev "jag beklagar" & jag skrev "Vaddå?!" Brita svarade hon.
Mamma & mormor hade inte sagt någonting på min resa, för dom ville inte förstöra. Jag var jätte arg först men i efterhand förstår jag. Mitt hjärta den dagen... Det gick itu, det högg till. Jag förlorade något. Något fint. Men jag minns. Kommer alltid att minnas. Är glad att jag fick vara en del av ditt liv. Och tack Brita för alla lyckliga stunder du gav mig!

Hälsa Arvid där uppe! Älskar er!



Saknar närhet en dag som denna!


Over and out/dsdikf




Saknad & Längtan...

Att så små saker kan få en att sakna.
Som en doft, en bild, en låt eller smak.
Minnen är det finnaste man kan ha. Jag gillar minnen!
Jag gillar att skapa minnen & behålla dom.

Jag gillar också att längta & ha en längtan.


Just nu längtar jag efter Tidaholm, småstadslivet. Alla kompisar, min familj & små saker som att gå till konsum. Jag vet det låter dumt, vem vill gå till konsum?
Turbinhusön, alla sena kvällar, att åka många varv runt hela stan & lyssna på musik. Alla galna förfester som vi hade, alla vi tjejer som var.

Men jag trivs här i Stockholm. Jag har funderat på om jag någonsin kommer flytta tillbaka, kommer jag det? Just nu känns det inte så.



Jag vet inte varför, men min längtan om att hitta den "rätta" & skaffa barn har också vuxit sig starkare. Jag har drömhuset framför mig, jag vet exakt hur det ska se ut.
Vitt stort trähus, stor glasaltan mot havet, sovrum på övervåningen med balkong. Vita väggar, vita sängkläder, vita gardiner, röda rosor i fönstret. Mitt skrivbord ska stå mot fönstret. Där ska jag sitta & skriva. Jag ska skriva böcker, en efter en. Vill ha någon som jag kan dela mitt allt med, tankar, vardagen, minnen & hela livet med.
Vakna upp brevid någon & känna kärlek varje morgon. Bara le & vara lycklig för att jag har just honom.
Vi har varandra & få uppleva livet tillsammans.
Dricka vin, sena kvällar & djupa disskutioner.

Sitta vid havet, fota, tänka & drömma mig bort.

Jag älskar att drömma, utan drömmar finns det ingenting.



Nog om det. Jag & KK har ätit tacos. Mysigt.
Sen har jag fotat henne & så fotade jag mig själv igår. Jag gillar att fota helt enkelt.




Emelie.





Sambon då.. finer seeee...



Jag är en färgklick.




"Most times i cry"




..



Nu ska jag sova efter en kopp kaffe, smart drag. Dricka kaffe när man ska upp tidigt.

All kärlek till er där hemma!

Over and out/ dsdikf

Snälla...

Erik vann idol finalen.
När han skulle sjunga låten så kom hans pappa upp först. Det var fint, jag fick lite tårar i ögonen. Men sen kom hans flickvän upp, hon gick inte ner. Blev så pinsamt, herregud!!

Pinsamt var ordet!

K.



Over and out/dsdikf

Idol final.

Sitter & kollar på idol finalen.


Vem tror du vinner....?


Smider planer, stora planer.. Mohahahah!

Over and out/dsdikf

Neeeeeeeeejjjj!!!!!!!!

Idag har jag vart ledig, ställde klockan på kvart över nio, vaknade.. Somnade om & vaknade igen klockan 12.30. Det var den dagen det. Ätit massa gott till frukost/lunch/brunch.

Har lyssnat på massor av bra musik & dansat framför spegeln. Fick ett ryck & gjorde mig hyffsat snygg. Sen gick jag ner till Ica. Ut genom porten & möts av..... SNÖ!! SNÖ!!!!!!!!!!!!!
Jag var taggad på att gå ut ikväll men icke, nu ska jag gräva ner mig i soffan & inte gå ut mer idag. Jag gillar inte snö, det enda positiva är väll att det bli ljust ute, men vad mer ska det vara bra för.
Så imorgon om jag vaknar & det är snö ute, innebär det att sl kommer ha problem med tunnelbanan, eftersom dom varje varje varje år har det. "Oj nu blev det snö igen, hur ska vi lösa detta...?" Massor med förseningar osv.

Men får vara glad att det kommer snö överhuvudtaget nu för tiden. Snart kommer det ju inte finnas snö, iallfall inte här. Dom har ju sagt att om några år så kommer dom ha vinodlingar i skåne. Sånt klimat kommer vi få.
Kanske dags att göra något åt det? Eller ska man säga som Anna Anka, det är redan försent att göra något åt det. Ne, mer miljövetande tack!




Ph & jag i spanien -09. Lovely!


Nu ska jag slappa lite till. Måste slappa mer i våra liv karin!

Over and out/dsdikf


05.30

Idag vaknade jag av att Emelie kom in i mitt sovrum & skrek. Klockan är fem!!
Sen sa hon godnatt & flinade sitt lilla flin.
Åh.....tänkte jag! Bara att kliva upp ur min varma säng & bege mig till jobbet.
På med kläder & gick till bussen!
I med min ipod, jag måste erkänna att jag har börjat tröttna på mina låtar som jag har där nu. Bara massa kärleksballader, visst det är skönt att lyssna på. Men jag har förstört dom genom att tänka på en del personer. Minnen you know.
Men det blir ju aldrig av att man upptaderar den, man har ju spotify här hemma.

Vidare till Gullmarsplan & tunnelbana, går av vid slussen för att byta mot Ropsten.
Sätter mig nästan längst bak i tunnelbanan. Det sitter två personer mitt emot mig, resten av vagnen är full av människor. (Tack för att jag inte är själv så tidigt på morgonen)
Så.. Det sitter en äldre dam & en äldre herre som är snickare.
Jag sitter med min Ipod & lyssnade på Chris Brown- With you & kollar ut över gamla stan när vi åker över bron. Det är fint. Jag gillar gamla stan, det är då jag brukar le för mig själv & tacka mig själv för att jag vågade ta steget.
Plötsligt så känner jag en hand på mitt ben, jag kollar på handen & sedan på damen mitt emot mig. Hon säger något, jag tar ur hörlurarna & får fram ett " Vad sa du?"

Damen: Jesus älskar dig.. 
Jag: Jaha....
Damen: Du vet att Jesus älskar dig va? Tror du på Jesus? Läser du bibeln, har du bibeln hemma?
Jag: (hann inte svara på dom första frågorna eftersom hon pratade på ) Nej, jag har inte bibeln hemma.
Damen: Du kan hämta den på Södermalmskyrka, du är välkommen Jesus älskar dig, han kan förändra ditt liv. Han vill hjälpa dig genom livet! Kom med hela din familj & vänner på Söndag klockan 11.00. Jag ser fram emot att du kommer & Jesus vill att du kommer!
Jag: Okej......

Sen så bara blir tyst kollar ner i sin bibel som hon sitter & läser... Jag tittar runt omkring mig, ingen har reagerat som vanligt när det gäller Stockholm.
Jag tittar på damen igen, som läser ivrigt i sin bibel. Jag biter mig själv i kinden lite för att inte skratta högt. Tar i mina hörlurar igen. Damen låtsas som om ingenting har hänt, som hon aldrig har pratat med mig.

"Nästa Karlaplan"
Jag reser mig upp går ur vagnen mot rulltrappan, hon lyfte inte ens blicken.
Då börjar jag tänka lite, det fanns hur mycket folk i tunnelbanan som helst, varför pratade hon just med mig?
Ser jag ut att behöva hjälp? Ser människor som tror på Jesus att man inte mår bra?

Hm.. Konstigt!


Jobbade som sagt tidigt idag, skönt att få sluta klockan 13.00
Åkte & fikade med Karlebo på kaffe med mjölk. I love it!

Sen gick vi till skrapan för att kika lite.
När vi kommer in i skrapan, ser jag en välbekant kille. Han står med ryggen mot mig, jag känner igen honom direkt. Han hade sina kängor på sig, satsväskan runt sig, skinnjacka & en svart mössa. Han pratar i telefon, jag vill gå fram men gör det inte. Man ska ju visa sitt snyggaste jag när vi väl ses .
Man får inte vara dum, ful får man vara men inte dum. Jag gick tio centimeter ifrån honom, uppför rulltrappan.

Jag säger till Karlebo..
"Vänd dig INTE om nu, men han som står där nere det är M. polisen..."

Självklart vänder hon sig om..

Han såg lika bra ut som vanligt.. Mmmm!

Fick ett sms idag också, kul att du läser här ibland K..

Nu blir det sängen, har tvättat hela dagen känns det som! Jag vill ha en halvnaken manskropp där när jag lägger mig idag, tror ni jag får det? Haha.

Sleep tight!

Over and out/dsdikf








Ge mig ljus.

Jag vaknar av mitt alarm klockan 04.15, trycker på knappen för att snooza. Tittar på min väckarklocka & tänker, jag kan ligga lite till. Inväntar att mitt alarm ringer för andra gången, klockan slår 04.30. Bussen går 05.10 & eftersom busshållsplatsen ligger nedanför min dörr tänker jag att jag kan snooza en gång till. Men istället så stänger jag av alarmet & ligger lite halvt vaken. Somnar till en snabbis & vaknar.. Kollar på klockan... FAN! Inte igen, klockan är 04.55 . Upp i mörkret, tänder min adventsljustake, in på toaletten, tvättar ansiktet & borstar mina tänder. In i min garderob för att leta kläder, kollar med sorgsen blick in i garderoben & tänker, nej jag orkar inte. Så jag tar mina byxor som jag hade igår, ett linne & en tjocktröjja. Deo & parfym så man luktar gott. In på toaletten igen för att sminka sig lite. Klockan är nu 05.00. Kollar på klockan & ler nöjt över att jag återigen har hunnit med i min tidsplanering. Tar på mig vårjackan (jag har ingen vinterjacka) halsduk, ipoden i öronen .. Går ut genom dörren & låser samtidigt som jag trycker upp hissen.. kollar klockan 05..07. Yes! Jag hinner. Kommer ner, ut ifrån hissen & ut i mörkret. Tittar vänster, FAN där gick min buss..

Går till hållplatsen, tittar på tidtabellen, nästa går 05.20. Det är mörkt, det småregnar & det är alldeles tyst. Sätter mig ner på bänken & tänker- Jag kunde snooza en gång till !


Over and out/dsdikf

Jobba jobba jobba.

Som sagt har jag vart ledig idag, & nu när jag kollade i almenackan så insåg jag förskräckt...

Jag jobbar:
Tisdag, Onsdag, Torsdag, ledig Fredag & jobbar Lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag & fredag.

Så hej då till mitt sociala liv på någon vecka!

Ps. Har hittat min julklapp



Over and out/dsdikf

Middagsdags!

Idag har jag haft en skön ledig dag. Jag & Emelie har legat i soffan hela dagen. Gått in på extrafilm & nu ska det framkallas kort. Mycket roligare att sätta dom i album så man kan sitta & titta utan elektroniska ting.

Sen har vi vart & handlat lite mat.

Så nu lagar Emelie mat, potatisgratäng, fläskytterfilé & avocadosallad.

MMmmmmm. Jag gillar kött!

Ha en mysig kväll det ska vi ha här hemma !













Over and out/dsdikf



Måndag igen..

Redan Måndag igen. Helgen har gått lika fort som vanligt.
I fredags var det som sagt inflyttningsfest hos lilla fina Karlebo.
Vi köpte massa presenter till henne, & jag tror att hon blev nöjd faktiskt!

Var en väldigt rolig kväll, blev lite sen bara. Somnade vid halv sju & gick upp halv åtta för att åka & jobba. Men jag klarade hela dagen, jag var faktiskt pigg!

Tack allihopa för en skön kväll!





Man fick långa sugrör hos K.





Fina Karlebo, min fru & Nathalie.




I lördags efter jobbet var det bara raka vägen hem för att sova & äta lite pizza. Helt slut i kroppen!

I går så jobbade jag, det är faktiskt roligt att jobba helger!


Nu är det måndag igen & jag är ledig. Ytterligare ett steg närmare julen. Jag har önskat mig en kamera. Tror inte jag kommer få det, det är dyra saker.

Vad önskar du dig?


Nu ska jag äta frukost hihi.

Over and out/dsdikf


Inflyttningsfest!

Phuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...................

Jag är så sjukt stressad, fikan blev lång hos Madde & sen springa på stan. Stress stress stress. Hatar att stressa, har inte hunnit äta något ännu. Klockan är 19.44 & vi ska vara där 20.00.
Nu sitter jag & äter mosade ägg, bra innan fest. haha.

Men fina paket blev det till lilla Karlebo. Så idag blir det inflyttningsfest, med hela sjuka Thelins familjen . Haha!




Måste säga att jag är sjukt nöjd med inslagningen. Har gjort det alldeles själv. :)




Nu kommer Danny snart & hämtar mig. Ha en trevlig kväll allihopa! Love!


Over and out/dsdikf

Old School..

När man bor långt ifrån sina vänner så tänker man ofta tillbaka till tiden då man bodde i Tidaholm. Jag kan få sakna-attacker ibland. Idag har jag en sådan, vi hade det så roligt ihop, när vi var 12 tjejer, som faktiskt höll sams för det mesta. Roliga fester jämt.
Det är bara två år sedan det var så.

Så idag är det en nostalgi dag.. Jag minns tillbaka & ler. Ler åt dom bästa!





Jag på balen 2005. Då vi gick ur vårat härliga HR.  Vi gjorde mycket roligt ihop. Bla en resa till Milano.








Jag igen.






Jag i Båstad. Jag & Kömö gjorde en tripp i lilla Twingon. Sov på mellbystrand på en parkering. Haha






Tingo i sin röda lugg & Anna som jämt ville gå till brygget innan klockan 22.00 nu har hon en son, lilla Albin!








Jag, Bridge, Jenny, Tingo & Isse på deras 20 års fest på bryggeriet.






Tingo, Bridge, Kömö (som bli mamma i februari) & Sanna.






Jenny, mLi, Emma KK, Emelie KK, Sanna & Laura..!






Jag saknar er alla! Love!




Idag är jag ledig, & snart kommer Madde hit.
Sen blir det att springa på stan ett tag för att hitta inflyttningspresent till Karlebo.
Ikväll blir det fest med "Sjuka Thelins familjen" för Karlebo.


Hörs sen!

Over and out/dsdikf

Ger man lite..

Så tar dom hela handen, eller vad är det man brukar säga?
I allfall om man heter Emelie KK. Som sagt så gillar inte jag att julpynta, tycker bara det är jobbigt att ta ner det sen. Men Emelie fick sätta upp en adventstjärna & två adventsljustakar till slut. Okej, fine! Och ja jag erkänner att i tisdags när jag kom hem & det var mörkt ute så tyckte jag att det var mysigt. Det kändes varmt att komma hem! En mysig känsla! Kanske finns hopp för mig med?
Jag ska iallfall pynta när jag får familj & barn :) 




i

Ganska mysigt va?



Jag sa till Emelie att den 25:e så åker det ner, vem vill ha det på nyår? Då ville hon ha pyntet till den 2:a januari. Jag kanske går med på det också. ( Ne det gör jag nog inte) Sen blev det tal om julbak, glöggafton osv. Det är det jag menar ger man lite så tar dom hela handen till slut! Så.... Någon som vill ha en Emelie KK i julklapp? hihi.



Ne skämt åsido jag måste få tillbaka min julkänsla. Men det är aldrig snö längre, ingen julgran & inga paket under granen. Okej mitt nästa projekt är alltså att ladda inför julen. Få bra Julstämmning!
I Love Christmas!!! Haha.



Over and out/dsdikf


F*** me im famous!

Ledig idag igen, hur skönt som helst. Fortsätter på spåret, bacon & ägg med bea & ketchup! Hur gott som helst! Emelie säger att det är bra frukost, hon säger att det är GI metoden. Jag tror Emelie, hon kan det där med mat tror jag . (eller?)

Sitter & laddar för Bob Sinclair på Ambassadeur den 11:e december! Kommer bli grymt.

Får mig att tänka tillbaka på 1:a maj & David Guetta eller Dj Tiesto i nov på berns!

Ahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





David Guetta.



Nu ska jag iväg & fika lite med Nathalie.

see ya later.


Over and out/dsdikf

Tänk när..

Man gick på disco.
Årskurs 1-3 17.00 - 19.00 ? kan det ha vart så?
Sen 4-6 till lite senare.

Då va man klar vid nio. Hade fått dansat av sig lite, & slösat veckopengen på godis & inträde 20 kronor.
Billigt & bra. Inga bakfyller . Ja det var tider det.

Danstävlingar, & killar som sprang runt & lekte "datten" & när skolans snyggaste kille bjöd upp till dans. Dansa tryckare.

Jag ska anordna ett disco snart. Hahaha! Vore kul!




Då var man inte så stor :)



Imorgon är jag ledig, får se vad dagen bjuder på. Borde städa.
Vi får se.


Melissa Horn- Jag kan inte skilja på


Det är dags att tänka efter
O jag vill inte följa med
Det har regnat hela sommarn och jag känner med det
Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
O nu släpper du min hand
På varsin sida av vägen som en främling för varann
Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig



Dj.....



Over and out/dsdikf

RSS 2.0