De´va då....!

Fan, tänkte jag för mig själv när jag vaknade halv elva. Två dagar i rad, försovit mig.. Samma visa denna dag, stress! Inte undra på att man är stressad dygnet runt.

Dagen har flytit på bra, men har längtat hem till min säng. Min underbara säng.

Många planer på gång just nu, mycket som händer just nu. I allas liv känns det som!

Men jag saknar min familj jätte mycket just nu. Mormor och morfar.. Har inte pratat med mormor på två dagar, känns jätte konstigt.
Men snart får jag åka hem tror jag, måste bara bli lite ledig. Gäller att jobba nu så länge man orkar. Spara spara spara..

Saknar faktiskt yosefina ! Men jag tror att hon lever ganska flott och defenitivt gott där nere i sydamerika. I belive i belive!!



Saknar våren och sommaren. Då alla börjar gå ut, det blir grönt! Man hittar på spontana saker, sitter vid norr mälarstrand, dricker rosé. Mmm...


Börjar leva min dröm nu..!


Hemlighetsmakeri.


Over and out/dsdikf



Bella noche..

Åh hade lite svårt att somna inatt måste jag erkänna.. Somnade vid halv sex i morses.. Vaknade klockan halv elva och tänkte, fan!!! Ska vara på jobbet klockan elva. Upp och ta på sig första bästa, satte på kaffe och hällde i min kaffetermos. Borstade tänderna och ringde efter taxi, helt borta var jag, kommer ihåg att jag pratade med pizza bagarn här nedanför, han frågade varför jag skulle åka taxi! Det första jag frågar taxi drivern var vilken dag det var, han sa att det var tisdag..

Jag tänkte en stund.. tisdag.. tisdag.. Just det jag ska ju dricka vin med tjejerna ikväll. Typiskt! Jag var helt slut!!

Väl vid jobbet så satte det igång. Har varit sjukt mycket folk hela dagen, så jag har inte kännt efter om jag har varit så trött. Men nu när jag ligger här i sängen så märker jag att jag är lite trött faktiskt. :)

Vinkvällen var underbar som vanligt, vi åt lite mat också, en stor BIFF med klyftpotatis och massa bea!!! Lovely!
Och berättade om min händelserika helg. Haha. what a life ???!!!!

Haha. Ne sova..

Grattis till Lina som födde en dotter i natt ! :)

Tingo, ja jag säger som jag alltid har sagt, skööööönt när folk är kära.... eller? haha

Over and out/dsdikf

Im still alive but i´m barley breathing...

Just prayed to a god that I don´t belive in.

The script- Breakeven Den nya låten som går på högvarv i min dator just nu.

Värd att lyssna på!


Oj vart ska man börja..

I torsdags satt jag här hemma och skulle precis gå och lägga mig när PH ringde.

PH:"Heeeej, kom hit vi ska ut och festa!!"

Jag: "Ne, det ska vi inte"

PH:" Jo det ska vi visst, vi ska med Danny på hans inspark på Studio 54"

Jag tänkte efter en stund, tänkte att ja va fan jag är ju ledig på fredag, kan ju bli kul när man gör något sånt här spontant.

Jag:" Okej jag kommer över ska bara ta på mig något"

PH : "ULAS"

Hem till PH som bor i nästa trappuppgång, drack ett glas vodka lime. Sen kom danny och vi tog bussen till gullmars, sen tunnelbana till medborgarplatsen.

Kom dit vid 00.15 sprang på toa lite fort, sen började det..


Vi drack sammanlagt under 45 minuter, 1 Fischerman friends, 1 sambucca, 2 vodka lime, 1 öl och en drink. Herregud, att man kan få en sån fylla. Helt sanslöst. Klockan kvart över ett så satte vi oss i en taxi och åkte raka vägen hem. Fick stanna en gång. Haha!!


In här i lägenheten, tappar bort min mobil och väcker Madde som tittar yrvaket på mig, och jag frågar om jag får låna hennes mobil, för jag hade ju självklart lyckats tappa bort den i mitt rum. Ringde en signal och hittade den genast. Sen så somnade jag.


Vaknade dagen efter klockan tio, och tänkte skjut mig direkt när jag vaknade.

Låg och sov till typ sju på kvällen.... Shiit. Jag har varit seg ända tills idag måndag.

Då är man helt slut.




I lördags så mötte jag upp Jossan vid sergelstorg klockan halv tio, hade hur mysigt som helst. Åt frukost, middag och shoppade lite.

Hem för att hämta Madde, åkte till globen shopping.. Fick mig en överraskning. Slag under bältet. Haha. Man lär sig Pernilla!

På kvällen var jag med PH spelade in filmer och grejer. Åt svarta korvar med Pommes och ketchup haha...

Söndagen gick åt till jobb, och idag har jag varit ledig. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt, helt underbart. Lagat lite fisk i ugn med potatis och gottat mig lite :)

Även planerat lite. Ulas!

Nu på kvällen så har jag och Madde kollat på "Bonde Bröllopet" på tv4, haha ja vad ska man säga.. haha

Nu måste jag fixa lite!! planera planera planera!

Over and out/dsdikf


Det är inte sant...

...Tänkte jag när klockan ringde i morses, halv fem. Phuuuu, upp för att lämna min varma säng. Satte på kaffe, sminkade mig och tog på mig lite kläder, i största... möjliga.... tystnad..!
Klockan 05.10 så stog jag och väntade på bussen, mörkt och kallt, högsta volym i lurarna, kaffetermosen i handen och ett par trötta ögon. Men när man väl är där på jobbet klockan 05.50 så går det bra. Bilarna börjar rulla på sakta men säkert utanför fönstret, man ser människor börja gå till sina jobb. Så då står man där inne i värmen och tänker, det är inte bara jag som är vaken även fast det känns så.
Men en storstad är alltid en storstad, folk i rörelse alla timmar på dygnet!

Det positiva med att börja tidigt är att man får sluta tidigt och att arbetsdagen går fort. Klockan 14.30 stämplade jag ut :)
Aaaahhh, äntligen!
Kom på att jag gillar verkligen att åka tunnelbana, man kan säga att jag är en liten drömmare. Gillar att sitta och kolla på folk, det finns så mycket olika människor här i världen. Med musik i mina öron så blir det som en musikvideo.
Folk går på, försöker få en plats, och dom som inte får en plats tittar sig runt och suckar lite och tänker "fan". Folk trängs och ska komma in i tåget till varje pris, packade som sillar står man där och önskar att det ska gå lite fortare.
Brukar föreställa mig hur deras liv ser ut, ser det ut som mitt? Undrar om dom har barn? Dom kanske är ensamma, inte har någon alls att komma hem till. Kanske inte har några vänner, ingen, ingen som bryr sig..
Tänk vad hemskt att inte komma hem till någon, eller inte ens prata med någon, bara dom på jobbet...
Man ser på dom som jobbar mycket, dom som har jobbat länge, dom som snart ska sluta jobba och njuta av sin pension.
Det bästa som finns är när det kliver på ett par som är i 70-80 års ålder, dom håller hand, försöker sätta sig ner lite försiktigt innan tunnelbanan rullar igen. Sitter och kollar lite skeptiskt på dagens ungdomar, tittar på varandra och disskuterar olika saker. Och man ser..... man ser att dom fortfarande har glöden kvar, lika kära som dom kanske var när dom träffades för 50 år sedan. Det är verkligen underbart att se!

Jag har flera gamla par som kommer in på mitt fik. Det ena paret så är det mannen som leder sin dam, hon ser nästan ingenting och han förklarar vad som finns att äta. Kärlek.
Det andra paret som är mitt favorit par, önskar att jag fick sätta mig ner hos dom någongång och låta dom berätta hur dom träffades och hela deras historia. Jag blir verkligen fascinerad av sånt! Tycker det är skönt när man får höra historier. Dom är hur söta som helst. Mannen är alltid skojfrisk och kvinnan håller sig lite i bakgrunden och skrattar lite åt sin mans skämt. Och så frågar man " Jaha, vad ska det vara idag då?" Så svarar alltid damen, idag vill jag bli en liten prinsessa (alltså en prinsess bakelse) och mannen tar tag i hennes hand och pussar det och säger, " du är alltid min lilla prinsessa" .. Oj nu blev jag jätte rörd.. Inte ofta jag gråter eller blir rörd, men detta är så fint.

Tänk att bevara sin kärlek så. Fantastiskt!



Tillbaka till dagen som varit. :)

När jag kom hem så satt jag och pratade med KK (min sambo)lite, har inte sett henne sen i lördags tror jag. Så fick lite uppdateringar. Tog på mig mysbyxor, vantar och jacka. Stämde träff med PH utanför porten, och sen var vi ute och gick... Ända till gullmars, haha. Väl framme där så solade vi lite. Och sen tog vi bussen hem.

Har suttit och kollat på resor hela kvällen, vilket projekt vi har gett oss in på PH. Vi får boka en weekend till tallin istället ::) haha.... Ulas!

Nu sitter man här igen... i sängen, borde sova men kan inte. Lyssnar på musik, om och om igen.. Lite halv smöriga låtar sådär, exakt vad man behöver innan läggdags! Jobbigt att vara kvällsmänniska faktiskt. Men jag gillar det. Älskar lugnet och mörkret på kvällarna. Att bara få vara.. Lovely!

Vet ni vad?! Sov så gott. Snart är det helg, och alla får vila igen :) (nästan alla)

Puss !

Over and out/dsdikf


Addicted.

Jag har blivit spelberoende av Majhong Titans. Är så fruktansvärt kul. Sitter och försöker höja min statistik hela tiden, det blir som en tävling mot klockan och mot mig själv. Ett tankefyllt spel, träning för hjärnan är bra har jag hört. Då tränar man hjärnan inför åldrandet.


19:e januari idag alltså. Det rullar på! Man tackar! Snart vår!

Vart ledig idag, sov läääänge ända tills klockan var tjugo i tolv. Då var det dags att gå upp tyckte jag. Kokade lite kaffe, fil & mûsli och lite nötter. Mums!
Satte på lite musik och dansade framför spegeln medans jag gjorde iorning mig som vanligt. Inga konstigheter?!
Vid halv två så kom Jossan hit och vi drack kaffe och åt Maryland Cookies med små chokladbitar i. Fantastiskt goda!
Gjorde lite manikyr på oss själva :) Jag en fransk manikyr och Jossan målade sina naglar i korall rosa.
Hade som vanligt mycket att prata om, och ja det var om män. Haha. Hon har ju skaffat pojkvän nu lilla Jossan.
Så glad för hennes skull. Så det blev dagens samtalsämne, vet inte om jag kan nämna det här. Men antar väl att inte hennes pojkvän läser det här. Men hon har fått två barn på köpet också :)
Blir ju en helt annan sak då, när det är flera med i bilden, ex och så vidare. Men vi kom fram till att det inte gör någonting, för vem har inte haft ett liv innan man träffar någon`?! Och barnen är ju en del av han, eller det är han!

Nog om det.

Madde kom hem vid halv fem, satte oss vid datorerna lite och softade.
Sen fick jag för mig att jag skulle ta ett bad, väldigt skönt. Och väldigt bra badkudde som vi har införskaffat oss. Rosa uppblåstbar (barbara) ...
Drack lite kamomille te och pratat i typ en och en halv timme med Petter i telefon, det var längesen! Han är skön han! Tror han har saknat mina goa skämt :) Haha!

22.45 redan, jag som skulle lägga mig tidigt. Haha! Som vanligt.

Ne om man skulle ta och spela lite Mahjong titans innan man sover och höja statistiken lite. Lovely!

Sov sött !

Over and out/dsdikf




Jobb helg!

Inte så mycket som händer då tyvärr.

ingen inspiration till att skriva något idag, kanske beror på att jag ska upp om sex timmar igen och bege mig till jobbet..

work work.. hard work work

kom och ge mig en kram! en varm kram!

over and out/dsdikf


World hold on!

Jaha, då var det redan fredag imorgon. Tiden går otroligt fort! Skönt med helg, jobbar iofs men det är skönt folk på helgerna! Började klockan 7.30 idag, mormor ringde och väckte mig klockan 06.00 tack mormor!
Annars hade det varit svårt att komma upp!

Slutade vid 16.30, Ph kom till jobbet och vi åt lasagne. Sen åkte vi till Göta Lejon för att möta upp hennes mamma och pappa. Trevliga va dom:) Så söta så ! Sen gick vi på High school musical, första musikalen jag har varit på, helt okej!

Ph´s mamma:" Vart är vi på väg?" HAHAHA

Nu sitter jag här i soffan med madde, kollar tomb raider, Lägga mig snart, för att snart gå upp igen och dra sig till jobbet!


Nu kommer det.. Det mest konstigaste sms någon har fått tror jag?!
Ulas träffade en kille lite då och då.. Efter några veckor så skickar hon och frågar om dom ska hitta på något spännande.
Får då svaret tillbaka. Håll i er!
"Tja! Jo det är grymt med mig! Har lite väl mycket plugg kan jag tycka. Det där "sjukt spännande" låter coolt... men jag är rädd för att du verkar vara en fin tjej (bra), medans jag verkar vara en aning  oseriös kille(mindre bra).....
Vad tycker du? Peac´nLuv"

Så hon skickade tillbaka
"Jag frågade bara om vi skulle hitta på något roligt, inte om vi skulle gifta oss!"

Whaaaattt??!

Det får avsluta min kväll ..

Just det jag började läsa på en bra bok igår, "Mamma sa att jag var sjuk" Verklighetsbaserande berättelse av Julie Gregory...
Handlar om MBP (Münchhausen by proxy) världens hemligaste och farligaste form av barnmisshandel där vårdnadshavaren, oftast modern, uppfinner eller förorsakar sjukdomssymtom hos sitt barn för att hon själv eftersträvar läkarnas uppmärksamhet.

Läsvärd!!

Over and out/dsdikf

Vägen till riktig lycka går genom magen?

Ledig idag, underbart skönt. Vaknade vid 11.30, fast jag hade ställt klockan på halv nio, men vad gör det?! Ibland är det nyttigt att få sova ut lite. Eller?

Satte på lite kaffe, läste morgontidningen och gick igenom mina mail, vilket består av alla som har skrivit eller något på min facebook. Kan man ta bort det så man slipper dom där mailen. Det blir ju ingen överraskning när man väl kollar på facebook sen.


Väntade in min lilla Josefin, tog på mig underställ och överdragsbyxor och begav oss på en promenad. Till gullmarsplan och tillbaka, en liten lagom promenad. Älskar att gå och prata med Josefin, hon är så bra på att lyssna, bra svar på allt! Hon förstår exakt hur jag känner det med vissa grejer. Lovely!


Resten av dagen har jag bara slappat, kollat lite kurser som jag eventuellt vill gå, några kvällskurser. Spanska står på schemat, får se hur det blir med det, men det vore kul att få göra något på kvällarna. Och dessutom så älskar jag språket, flyter på så gött i munnen när man pratar.


Nu lagar jag lite mat, för jag ska ju börja mitt hälsosamma liv. Det blir quinoa blandat med champinjoner och kidneybönor, sweetchili och till det kokt lax. Mums! Väntar på att laxen ska bli klar..


Och så min vanliga "tur" eftersom det är min lediga dag, så självklart ska vi ha personalmöte klockan 19.30 så typiskt. Då måste jag ju in till jobbet ändå! Haha!

Hoppas det blir så som jag och ulas pratade om, lite överraskningar sådär.


Ne. Äta. Göra inordning sig. Och till sist dra sig in till Fridhemsplan.


Ha en bra tisdag, imorgon är det onsdag och snart är det Fredag och helg igen. Wiiiiiii! Eller vad wiiiar jag om, jag jobbar. Men ändå! En vecka avklarad och början på ljusare tider. Lovely!


Over and out/dsdikf


Music makes the world goes round!

Finns många låtar här i världen som berör, som man har minnen till och som man bara älskar.
Som man har dansat tryckare till när man gick i lågstadiet, som man har gråtit till och som man bara har blivit galen av!

Aerosmith- Cryin är en sån låt som får mig bara att vilja ställa mig framför spegeln ruffsa till håret och mima. Har kommit på att det är det bästa låten som gjorts! Helt underbar... Lovely!

Usher- Let it burn min och tingos låt. När vi var 18, åkte runt i twingon och begav oss på äventyr.

Lars Winnerbäck- Svår och jobbig grej min och mlis låt, när våra små tonårshjärtan va krossade. Haha!

Ja jag kan fortsätta hela natten, men nu måste jag faktiskt sova. Har börjar mitt nya liv! hihi






Roliga kommentarer by ULAS!1." Alltså jag älskar hans personlighet. Men det är ju hans snopp det är fel på"

2. "Det är nog mig det är fel på när jag dejtar, jag orkar inte sitta och prata med någon jag inte känner... "

3. "Usch, va äckligt det är med små snoppar. Usch, jätte äckligt!"

4. " Nu vet jag varför vi inte har haft sex tidigare!

- Vaddå? Varför?

- Han har jätte liten snopp!!!

- Jaha... (Lite ledsen och förstående)

5. "Hahahaha, det var ju inget litet hål. Sticker snoppen ut?"

6. "Ta med något bröd! Typ limpa surdeg eller något. Inget gammalt bara! HAHA!"

7. "Möt mig vid sushin om 5 min" hahahahaa





Kom på det.. Det kanske är lite för internt för att förstå. Men lite roligt är det ju allt!

Over and out/dsdikf


Madde hemma, Yosefina borta.

Were to begin?

Va ledig i fredags, och då var det utgång som gällde. Jag, Ph och Rebecka, vilket gäng. Hade lite förfest här hemma hos mig och sen begav vi oss till Yosefinas kompis. Hade väldigt trevligt!
Vid ett så drog alla till Berns, väldigt lyckad kväll faktiskt! Förutom att det blev alldeles för mycket drickande för allas del tror jag allt. Att man aldrig lär sig!

Lördagen blev det pizza, godsaker och film med KK. Ice age 2, så rolig!! Låg i soffan skavfötters mycket mysigt !

Idag har jag jobbat, har vart mycket folk idag. Varmt och hett!! Blä! Sålt väldigt många semlor idag också faktiskt!

Och sen..... då kom yosefina in till jobbet för att säga hej då... Känns konstigt att hon ska iväg igen. Men vilken upplevelse för henne. Plugga två månader i Buenos Aires och sen till New York, hon kommer hem i juni igen. Det blir skönt att få ha henne hemma igen :)

Och nu sitter jag här vid köksbordet, dricker kaffe och skriver i min lilla blogg. Emelie lagar mat och Madde packar upp.
Så nu är vi full styrka här hemma igen. Hon är så fin Madde när hon sitter och pillar med sina saker :)

Började på en väldigt bra bok i går. Smuts heter den! Rekommenderas varmt! Haha

Stackars lilla PH som ligger och är sjuk där hemma, i trappuppgången brevid !
Va hemma hos henne förut och lämnade lite bröd, och en smörgås från jobbet! Varmrökt lax med mango. Mums!

Nu ska jag mysa med familjen .. Hihi

Over and out/dsdikf

Den eviga väntan..

Tiden går så otroligt fort. Det var inte längesen man gick och längtade till att man skulle fylla 18år.
Bli myndig, kunna köpa cigaretter och framför allt gå ut på krogen och festa!
Slippa hänga runt på stan.

När man hade fyllt 18 och tröttnat på att gå ut 2-3 gånger i veckan, ja då gick man och väntade på att man skulle fylla 20. Det var då man fick gå in till systembolaget och köpa det man ville ha, alldelles själv!
Då var det inget krångel att få tag i alkohol, stackars Daniel Sannas kille som innan fick köpa ut och ca 8 brudar varje helg. Haha!

Efter 20 väntade man på att fylla 21, för då kom man in på alla 21- ställen.
Sen så fyllde man 22........Ingenting som man brydde sig speciellt mycket om..

Och nu härnäst, 23 år......23.... Hm....23.... hm..

Fördelar: Kommer in på ställen med 23 års gräns (även fast man har gjort det tidigare)

Nackdelar: Man börjar sakta men säkert närma sig 30!

Det är som alla säger, har man fyllt 20 så går det fortare än kvickt tills man blir just 30 år!




Jag har absolut inga problem med att åldras, ser faktiskt fram emot den dagen man bildar sin egna lilla familj. Verkligen! Och komma på varför man egentligen njuter av livet.

MEN!!!!

Tiden behöver inte gå så fort, jag har så mycket jag vill hinna göra. Och män?! Har jag verkligen tid och viljan till att ha någon? Tänk om jag hittar någon som redan gjort allt det där jag drömmer om, så jag inte alls kommer iväg till att göra dessa saker.
Uppleva en helt ny värld!!! Då kommer jag ju ångra det....Många funderingar just nu!
Jag är stressad dygnet runt, sover endast 4-5 timmar om dagen. Tänker för mycket, vill för mycket, men bara man kämpar så kommer det att fungera till slut!!
Eller???!!!!!

Jag ska ju börja plugga också, när ska jag göra det? Det kommer ju ta 5 år av mitt liv att bli det jag vill!

Ne vill åka till USA & bli GOLDIGGER!!

Och så en öl till dig... ÖL?? Nehe, du tack, inte för mig!! (klassiker jönssonligan)


Como se llamas?

Over and out/ dsdikf


Let it burn!

Kan någon sparka mig i arslet, måste bli lite ändringar?!

Idag är det en såndär dag när jag längtar efter någon eller något.. Jag vet inte riktigt själv vad det är som saknas just nu men någonting är det. Orkar inte hålla på som jag gör!

Här sitter man själv, dricker te, jobbet väntar imorgon, alla måsten.. Kan inte bara någon ge mig en miljon så jag kan försvinna lite.. Åka och bara se världen. Finns så mycket att se, mycket att uppleva, så många människor att möta, så många att hjälpa! Varför är man àvstängd från omvärlden, man kan inte hjälpa alla men man kan hjälpa någon!

Saknar !!

Over and out/ dsdikf

Söndag- med rätt att slappa!

Oh what a lovely day!
Har legat i soffan precis hela dagen, älskar sånna dagar när man inte har något planerat. Man orkar inte svara i telefonen eller prata med någon. Bara vara ensam hemma!

Har legat och kollat på The hills marathon, helt galet! Blir bara mer och mer sugen på att uppleva USA. Men den där Spencer är ju helt dum i huvudet om man får uttrycka sig så. Att en människa kan manipulera en annan människa så.
Va? Allt som kommer ur hans mun är bara BULL SHIT!

Nog om det.. haha!

Igår var jag, jossan & PH i brunogallerian och tog några glas vin, mycket trevligt vill jag säga. Mycket sex prat blev det och roliga kommentarer! Skulle dragit vidare och mött upp Danny och dom, men det blev inte så. Hungern och tröttheten tog över och vi begav oss till mc donalds för en big mac &co och sen en taxi hem. Skönt när man vaknade i morse vill jag säga!
Hatar när hela söndagen går åt till att vara bakfull, den sitter ju i långt in på måndag eftermiddag ibland kan jag känna!

Kallt är det också, blä! Men nu går vi ju mot ljusare tider och vår och sommar, lovely!
Ser fram emot våren och sommaren, känner på mig att den kommer bli något utöver det vanliga!

Har ju lite att se fram emot!

Vad ska man titta på ikväll? Sex and the city the movie eller ligga och zappa framför tv:n?! Valet i kvalet!

Nu ska jag nog luta mig tillbaka igen, lägga på mig filten och njuta av värmen som ljusen ger mig! För idag är jag själv, lugnt skönt och alldeles underbart tyst!

Hoppas ni får en god natts sömn och en bra början på en ny underbar vecka, förhoppningsvis med många goda överraskningar!

Over and out/dsdikf


Bra början på nya året..

Helt okej faktiskt. Gissar på att detta året kommer bli bra :)

Stått i brödbutiken idag, väldigt segt. Stog med headsetet och lyssnade på musik hela dagen!

Mormor ringde förut och sa att hon bokar en resa igen till mig :)
Så i oktober hahaahahhahaha så bär det av till cypern igen :) Nice!

Nu ska jag grejja lite..

Over and out/ dsdikf


Välkommen 2009

Nya möjligheter och utmaningar.

2008 var ett väldigt bra år tycker jag. Upplevde massor av kul och tråkigheter. Händelserikt år!!
Tingo flyttade till gbg, mli var här och gjorde Stockholm osäkert. Jag, kk och Laura var på rhodos, mmmm!!
Cypern med mormor och morfar och hela tjocka släkten. Mycket festande har det blivit det gångna året också, sommaren var helt underbar, helt perfekt, sådär som man vill att en sommar ska vara!!

Vi förlorade Lena, isses mamma... En väldigt underbar människa!

Hm, undrar hur detta året kommer sluta.
Jag blir ju 23 i år, det går fort nu till 30 känner jag. Jag har inte levt färdigt det ungdomliga livet än!



Nyår
Jag, Emelie, PH, Mickan och Josefin hade middag hemma hos oss.

Meny

Förrätt: Råraka, med creme freiche, löjrom och kräftstjärtar.

              Tunnbrödsrulle med pepparrot och hamburgekött

             

Varmrätt: Fläskfilé marinerad med olja, vitlök, timjan och honung.

                 Klyftpotatis med morötter och palsternacka


Mmmmm, underbart gott! Spelade lite spel och sjöng singstar, obligatoriskt :)

Tolvslaget firades i Hammarby sjöstad vid vattnet, underbart fint!

Och efter det begav vi oss till Devaiser, slussen!

Lyckad nyårsafton, verkligen!!


Idag har jag jobbat, tjolahopp!!


Nu ska jag njuta av soffan och vad tv:n har att erbjuda! Love it!



Gott nytt år :)

Over and out/dsdikf



RSS 2.0