Påsk

Yes im back!  Har fortfarande inte fått sladden till datorn än. Men stå ut! Haha!
Är hemma i lilla tidaholm nu över påsk, har varit mysigt mysigt. Träffat min mLi & familjen, och dom andra vännerna.
Så skönt att få vara med mLi igen, vi vet vart vi har varandra. Där har jag min självsfrände, helt klart! Älskar henne så enormt! Fast vi bor så långt ifrån varandra så känns hon nära hela tiden!  
Denna gången har man blivit lite nostalgisk faktiskt, kollat igenom mina saker som jag har hos mamma. Alla skolgrejjer och alla mina kort på datorn! Va kul vi har haft det tillsammans alla tjejjer. Vilka resor, vilka fylleslag och vilka killar som har kommit och gått under åren! Alla ställen man har haft att åka till för att tjuvröka, och herregud så många "strög" man har tagit med bilen! Lyssnat på musik, åkt förbi och se vart man ska bo när man skaffar familj, och alla spökrundor man har åkt på. Livrädda hela bunten, tur att aldrig jag vågade mig ur bilen. Småstadslivet är nog mysigt ändå, iallafall när man växer upp, skulle inte vilja byta min uppväxt. Ja hit kanske man ska igen om 20 år sådär, eller vänta då är jag fan 44 år.. Jag måste ju ha barn innan dess, haha!

Men idag så åker jag tillbaka till mitt kära Stockholm!
Och på onsdag blir det vinkväll med tjejerna, men det är ju en som saknas så enormt mycket! My Yousefina!
Hon är och resor och gottar sig i sydamerika i 3,5 månad! När ska jag hinna göra en sån resa?

Om drygt en månad (okej lite mer) så fyller jag år! Blir 22, okej... nu börjar det bara gå utför. Min mage pirrar, har svårt att andas.. Nu börjar jag på riktigt få panik! Är så mycket jag vill hinna med, ut och resa några månader, åka på charter, bli författare, ha bott i göteborg,malmö och utomlands någonstans. Plugga till förskolelärare och specialpedagog, ta körkort (haha) bli miljonär så jag kan skämma bort alla mina vänner och familjen!
Blir helt snurrig när jag tänker på det. Kanske ska börja fundera på om man ska flytta till en annan stad, man måste ju hinna med så mycket som det bara går i livet!

Nu ska jag mysa med min lilla prinsessa innan jag packar och tar det där "snabba" tåget back to reality!

Over and out!

RSS 2.0