Kaffe gudarnas dryck.

Då har man vaknat ytterligare en gång var jag nära på att skriva. Haha det lät ju väldigt bra.
Idag blir det jobb, sen en liten After Work med mina fina arbetskompisar. Sen bara hem och packa det sista, sova en liten sväng, sen jobb igen och sen hem till mitt kära Tidaholm. Kanske iofs gör ett litet stopp på vägen :)




Rosé Ja tack- Eller nehe inte för mig!

Ha en bra dag everybody!


Over and out/dsdikf


Ramlar.

I dag så har jag vart ledig, har hunnit tvätta, packa och lagat god mat. Sen så har jag tänkt. Tänkt på allt och inget, inget på allt så att säga. Jag vet vad jag vill nu, det känns så skönt. Jag vill att det ska ske nu!
En dag kvar sen åker jag hem <3










Och jag mår bra av dig!



Over and out/dsdikf


Herregud.

Vad jag älskar denna lilla varelse till syster!
Så liten men ändå så klok, och full av kärlek.






Liten






"Titta jag har målat mig i handen"- Sjukt nöjd.







Puss.









Mysis







Lika som bär







"Den vackraste stunden i livet var den när du kom"









Trött på julafton








Som sagt lik sin syster ;)






Sovis.







"Pelilla ja hängej määää!"







Lilla råttan








Linnea under chokladmuffins baket "Pelilla dä ä så roligt när du är hemma!"





Sisters









Klart hon håller på bästa laget.







Och bästa spelaren






Ahhh. Kärlek



3 dagar kvar, typ två kan vi säga.
"Så mycket bättre om vi e tillsammans"
Over and out/dsdikf


Så mycket bättre.

6 dagar jobb avklarat, nu återstår bara 3 dagar till sen åker jag hem till mitt kära Tidaholm. På lördag åker jag bort i två underbara veckor med en underbar familj. Njuta!





Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för oss.


Sleep tight!


Over and out/dsdikf


Sol i sinne.

I dag har det snöat i Stockholm, då säger jag såhär. Välkommen snön. Jag åker snart till solen ändå.
Jag vill vara brun. Mm, allt är mycket bättre när man är brun!

Lite minnen:


Rhodos 08







Cypern 08





Marbella 09




Marbella 09




Marbella 09



Budapest -10




Ja det va dä re.. Nu blir det lite idol.


Over and out/dsdikf

mr dj spökar .












You did what you did to me
Now it’s history I see
Here’s my comeback on the road again
Things will happen while they can

Over and out/dsdikf


Mina foton!

Här kommer lite foton på Tingo som jag fotade i Fredags.
Foto:dsdikf
Foto:dsdikf




Foto:dsdikf
Foto:dsdikf
Foto:dsdikf



Foto:dsdikf
Foto:dsdikf



Det blev några fina bilder! Så jag är nöjd, och vilken modell jag hade. Helt underbart vacker är hon. Kärlek.



Over and out/dsdikf

Fullspäckat schema.

Då var måndagen här och jag har vart i Tidaholm i 4 dagar.
Det har gått fort, väldigt fort. Jag har haft ett schema värre än Kronprinsessan Victoria och Daniel!
Torsdag, ankomst till Skövde 17.15 fick ta bussen till Tidaholm. När jag sitter på bussen så inser jag att den bara stannar på busstationen. Jag som är lite lat ringer till Pappa och frågar om han är nere i stan. Det var han inte men han ställde upp för att hämta mig iallfall. Så jag står vid busstationen och väntar på pappa. Först så kommer det en röd skoda och tutar, jag börjar gå mot den men inser snabbt att det inte är pappa, och han skulle aldrig köpa en skoda heller. Så jag står och väntar lite till, in kommer en A traktor, som ska köra runt mig tror jag. Jag hör en röst bakom mig som säger "Hoppa in då!" Jag vänder mig om och ser att det är min lillebror som har köpt en A traktor och som jag nu ska åka i . Haha. Så det var bara att hoppa in, resväskan i knät och sen skulle han visa vilken bas han hade. Ja du det var en upplevelse. :)
Var hos pappa en sväng, sen åkte jag hem till mamma och fick tacos och  mys med Linnea. Vidare till Tingo, som jag hade längtat. Vi kollade på Robinsson och tog ett glas vin och förberedde vårt projekt som väntade på fredagen.
Fredag
Vaknade vid nio, tog på mig varma kläder och gick rakt över gatan till Tingo! Sen åkte vi till stallet, för att Tingo skulle bli fotad... Av mig ! :)
Så vi fotade och fotade i det härliga vädret, helt sjukt vilket skönt väder och helt sjukt att man kan bli så trött av frisk luft!
Det blev väldigt bra bilder, jag tror att Tingo är nöjd och jag är nöjd eftersom det var första gången jag använde min kamera. Åkte hem för att fixa iordning oss lite, sen vidare mot Casey´s och den obligatoriska mor & dotter fikan! Så skönt att träffa tjejerna och deras små! Kärlek.
Efter ett antal timmar och tjöt om allt möjligt åkte vi hem, sen vidare mot Sparbankshallen för att hejja på Tingo´s kusin, Isse´s pojkvän! Fick sådan nostalgi när jag gick in i hallen. Lukten, stämningen! Mmmm det luktar kärlek det du!
Så vi satt och hejade, men dom förlorade ändå. Efter A laget kollade vi på U laget, så det blev en skön fredagskväll i min gamla hall! Sen blev det lite vin på kvällen!
Lördag
Jag och Tingo åkte in till Skövde för att träffa Madde, blev en mysig fika på Rådhuset! Lite mycket fåglar bara! Men oj va skönt det var i solen! (lite kallt)
Hem till Tidaholm för att vara med familjen, men dom var i Jönköping för brorsan spelade mot HV. Så jag fick ligga i soffan och slappa i några timmar, innan det var dags för lite mat och bus med lillasyster!
På kvällen var det förfest hos Jenny, och vilket gäng det var! :) Mysigt! Vidare till Brygget, ja vad ska man säga om det?! Det står kvar så att säga, dom flesta som var där för några år sedan är fortfarande där. Ja men kul var det iallafall! Haha, gillar att dom kör en "tryckare" i slutet! Otippat. Kanske skulle ta med den idén upp till Stockholm för att se vad dom säger om det?!
Det är skönt att komma hem i tid iallafall, eftersom Brygget stänger klockan ett.
Så på...
Söndag
Vaknade jag gosade lite med Linnea, sen blev det en promenad i solen till pappa en sväng, fick middag och kaffe. Sen kom mormor ner till stan, hämtade mig hos pappa. Så åkte vi hem till mamma för att fika. Var kul att kusin hängde med också!
Efter det så åkte jag till Isse för att dricka mer kaffe, man dricker sjukt mycket kaffe när man är hemma!
Vi tjötade lite, gick en sväng. Hur mysigt som helst! Min lilla Isse , eller lilla hon har världens mage eftersom hon ska snart föda en liten bebis.
På kvällen tog jag det bara lugnt, försökte få eld i brasen i säkert en halvtimme, till slut gick det! Mysigt, så jag la mig framför elden som jag gjorde förr och rensade lite tankar som snurrar i mitt lilla huvud.
Och nu är det Måndag dagen har kommit då jag ska åka upp till Sthlm.
Nu blir det en lunch med Jocke, Mli och lilla Jackie! Sen så får jag nog ta och åka in till Skövde för att sätta mig på tåget. När jag kommer till Stockholm, så åker jag nog till Årsta för att hämta min telefon. Sen vidare till Sickla och mitt hem. Får se om sambon är hemma. Jag vill ju mysa! :)
Ne nu måste jag packa lite och vara med Mamma lite till innan jag drar.
Så tack mina vänner för mycket mysiga dagar som vanligt ni äro dom bästa!
Over and out/dsdikf

Fika med dom bästa!

dsc03066 (MMS)

Fika med dom bästa!


Kollar handboll i tidaholm!

dsc03065 (MMS)

Kollar handboll i tidaholm!


Lattemammor alltså! Haha.

dsc03062 (MMS)

Lattemammor alltså! Haha.


Hem till kärlekens stad.

Håller på att packa inför en kärlekshelg kan man säga. Ska träffa alla mina fina kärlekar. Och umgås med dom som betyder mest. Massa bebismys och vuxenmys. Lite öl för det allt bli också! GÖTT!

Ahh hinner inte skriva mer, paniiiik!


Längtar bara tills jag sitter på tåget imorgon. Hem till kärlekens stad Tidaholm!





Min ögonsten!

Over and out/dsdikf

Älskade Fabbe hänger me!!!

dsc03057 (MMS)

Älskade Fabbe hänger me!!!


Jag fullkomligt..

Älskar fotboll.
När jag var yngre så var jag en sportfåne, eller sportfåne är jag ju fortfarande men inte på samma sätt.
Jag växte mer eller mindre upp på fotbollsplan. Min mamma och pappa gick isär när jag var liten. Så jag spenderade varannan helg hos Pappsen. Kommer ihåg det som det var i går, han hämtade mig på fredag klockan fyra när han hade slutat jobba. Vi åkte till ICA för att handla, han köpte alltid revbenspjäll, Coca- Cola och dillchips. Sen så åt vi det på kvällen, och kollade på film. Pappa somnade alltid framför tv:n och jag låg vaken till sena timmar. Han låg och snarkade, och när han vaknade till så låtsades jag sova bara för att det var så mysigt när han bar upp mig till sängen. Ni vet när man är barn, när man låtsas sova i bilen när man åker hem sent på kvällen. Och pappa bär in dig till sängen, kan ha vart det mysigaste.
Sen på lördag förmiddag så åkte vi alltid fram till stan för att spela på stryktipset. Sen så var det ju Tipslördag. Så jag kollade alltid på fotboll på lördagar. (Pappa somnade oftast då också ) haha. Sen var pappa tränare för damerna, så då var vi iväg på matcherna. Jag fick bära vattenflaskorna :)
När TGIF spelade var vi givetvis där. Kommer ihåg att jag hängde med pappa in i omklädningsrummet efter matchen och ibland på deras träningar. Så man kan ju säga att jag har sett ganska mycket i mitt liv. Haha!
Om det har skadat mig? Nej inte så farligt faktiskt!
Mina nummer har alltid varit först nr 4 pga av P.Friman när han spelade i TGIF sen bytte jag till A.Freij´s nummer 11. Sen när min kära Selakovic kom in i bilden så hade jag nr 17!


Sen så började jag själv spela fotboll. Det var det roligaste jag har gjort, vi vann KM hur många gånger som helst. Ska ta kort på det i helgen när jag kommer hem till lilla Tidaholm så ska ni får se vilka priser jag har fått. Haha!
 
Jag har ju alltid gillat lite äldre killar, vet inte riktigt varför. Men alla var och kollade på P12 tex jag kollade bara på männen som spelade i A-laget det är klart. Men vilka spelare det var då! Herregud vilken tid TGIF hade ett tag! Dom var riktigt duktiga faktiskt!

Jag spelade i IFK tidaholm, och efter varje träning så stannade vi och sköt lite på mål. Kollade när a-laget tränade. Vi missade inte en match, vi var överallt. Var vi inte i Ekedalen så var vi i Fröjered, var vi inte där var vi på Ulvesborg osv.
Och var det inte KM så var det 1:a maj cupen. Haha vi 5 tjejer skulle vara överallt!

Herregud vad jag älskar fotboll!
Lukten av gräset, stämmningen, dom äckliga vattenflaskorna, löpningarna och första träningen på gräs. Till och med grusträningarna kan jag sakna!



Fotboll är fan livet!




Over and out/dsdikf

Familjen det viktigaste som finns.

Igår så var jag på söder och jobbade. Var lite sugen på att festa loss, men mitt hjärta sa nej. Orkar inte va bakfull! Så jag lagade en brakmiddag till mig själv, helstekt fläskytterfilé med egna klyftpotatisar, morötter och sen en kall vitlöksås till det! Blev väldigt gott. Hällde upp ett glas vin och satte på John Mayer.
Bara njöt av ensamheten. Ensamheten är väldigt skön ibland, eller för det mesta faktiskt! Man behöver sin lilla egentid som det kallas.

Försökte få tag på Mamma hela dagen igår, till slut så ringde jag hem. Min lillebror svarar och säger att hon är på sjukhuset.
Mamma har precis opererat knät, så hon fick en blodpropp. Den var inte så allvarlig, men barnet inom mig och kärleken till min mamma fick mig att börja störtgråta på en gång. Ilskan att hon inte ringde och sa något fick mig att skicka ett sms. Hon ringde senare upp och sa att det inte var någon fara. Min mamma är ung, men bara tanken av att förlora henne är fruktansvärd. Mamma liksom, den person som födde mig, den person som har gjort mig till den jag är. Personen som jag levde ensam med när hon bara var 20 år och tog hand om mig. Den som har stöttat mig genom allt. Mamma är den mest underbara människan jag vet, utan henne finns inget liv. Helt klart.
Men som sagt hon mår bra iallfall.

Det är sånna här tillfällen som gör att jag vill flytta närmare familjen. Och det kanske blir så, jag är egoistisk om jag stannar här uppe för min egen skull. Min familj är det viktigaste jag har. Jag ska flytta närmare för er skull! Jag skulle ge upp mitt liv för er utan att ens blinka, utan ens en tanke på att stanna.
Kärlek.





Over and out/dsdikf


Din dröm. Min vardag. Haha!

dsc03052 (MMS)

Din dröm. Min vardag. Haha!


Det snurrar i mitt huvud.

Oj vilken dag.
Jag har hämtat min nya kamera, och givetvis så var jag som en barn på julafton. Ph mötte upp mig på South of folkungagatan, där vi drack kaffe och bollade idéer. Jag älskar när vi sitter och gör det. Känns som man får hur mycket energi som helst.
Snart kan en dröm gå i uppfyllelse.
Kunde inte hålla mig så jag packade upp kameran där på caféet men fick vänta tills jag kom hem för att ladda batterierna.
Och det har min kväll gått ut på, att fota, lära mig kameran. PH är en fantastisk lärare måste jag säga. Så snart kanske man lär sig fota hyffsat.

Kollade även på Robinsson, lite otippat att gurkan var med eller? haha.


Ne nu måste jag duscha, och fixa lite saker som jag har glömt av idag.

Hoppas ni har haft en bra dag i det gråa höstvädret. Vad har ni gjort för kul?








Over and out/dsdikf

Kreativ.

Idag ska jag och ph vara duktiga. Bolla ideér som aldrig förr.
Så nu ger jag mig iväg.

Hoppas ni alla får en bra dag.


Top secret mission.


Over and out/dsdikf

Idéer.

Jag har en idé, den verkar faktiskt väldigt bra. Så.. Hm. När startar vi är frågan?

Jag har fått min kamera, så imorgon åker jag och hämtar den :)


Over and out/dsdikf


Fick mms av Mli nyss. Hon har precis blivi...

img_1358 (MMS)

Fick mms av Mli nyss. Hon har precis blivit mamma. Livet förändras. Haha. Love


Har en fågel till sällskap!

dsc03046 (MMS)

Har en fågel till sällskap!


Måste unna sig mera.

Igår beställde jag en systemkamera som jag så länge har längtat efter att ha. Den är jag värd. Det blev en:



Så nu kan jag börja fota på riktigt. Så om du vill bli fotat hör av dig :)



Nu har jag ju bara mig själv att fota tyvärr. Börjar bli lite långtråkigt faktiskt.Haha.


















Idag har jag vart ledig, min lediga dag har jag spenderat i soffan och sett hela säsong 3 av True Blood. Sjukt bra! Kommer det en säsong fyra?


I mitten där skulle man vara.



Nu ska jag laga mat :)
Hörs senare.


Over and out/dsdikf

Den enda.

Som skulle förstå mig nu är Brita min gammelmormor som gick bort för 1 år, 3 månader & 21 dagar sedan.
Hon visste allt. Hon vet vad jag gick igenom.









Jag saknar dig!

There's so much more left to say
If you were with me today face to face

I never knew I could hurt like this
And everyday life goes on like
"I wish I could talk to you for awhile"
Miss you but I try not to cry
As time goes by
And it's true that you've reached a better place
Still I'd give the world to see your face
And I'm right here next to you
But it's like you're gone too soon
Now the hardest thing to do is say bye bye



Over and out/dsdikf

Is this how we say goodbye?






Over and out/dsdikf


En vit helg.

Igen. Mycket bra Pernilla!

Igår sprang vi på stan för att hitta vinterkläder. Jag kom hem med 0 påsar!
Sen lagade PH lasagne för att senare dra till Stasse. Så jag låg i sängen och kollade på bla Dobidoo, I annelie och skavlan. Mycket bra program!


Nu ska jag till jobbet ! Nu kör vi!

Bilder från gårdagen som var en fin höstdag faktiskt.


Ph


Moi



Dom 109 jobbiga trappsteg upp till oss.



My shoes.



Ne nu ska jag sminka på mig lite så inte kunderna blir allt för rädda .

Ha en underbar söndag.


Over and out/dsdikf


Fikar uppe på en terrass. Ph säger att det...

dsc03043 (MMS)

Fikar uppe på en terrass. Ph säger att det känns som london.


Nu ska vi handla.

(med måtta såklart!)




Ses på stan.


Over and out/dsdikf

Bra förfest!! Haha

dsc03038 (MMS)

Bra förfest!! Haha


Arbetsplatsen för dagen är söder!

dsc03037 (MMS)

Arbetsplatsen för dagen är söder!


RSS 2.0