Räksallad?

Igår hade jag en konstig disskution med en jobbar kompis. Han frågade om jag hade kille, jag svarade då att "Nej, alla killar är svin". (det ska dock tilläggas att, ja jag erkänner det kanske finns en och annan kille som är snäll) Men nog om det. Jag sa att killar bara tänker med en sak, och det är inte den hjärnan dom har där uppe utan "huvudet" där nere. Hur som helst så kom vi in på otroghet, jag sa att jag aldrig och förhoppningsvis inte kommer vara otrogen i hela mitt liv. Och om man är otrogen så tror jag att det beror på att förhållandet inte är bra, någonting är ju fel. Han menade då på att när han är tillsammans med en tjej så om hon mättar honom med sex och kärlek så kommer inte han vara otrogen. Han sa såhär (på utländskbrytning) "Baby, du ser den här räksalladen... Jag äter upp den du vet, och någon ställer fram en ny. Och jag säger nej jag är mätt" Konstig syn på otroget?! Haha.
Whatever!

I går kom min kära kusin hit ända ifrån Norge, hihi. Mica =)
Mötte upp henne på t-centralen och åkte vidare till emelies jobb, akkurat! Tog några öl och satt och tjöta lite.. Mysigt! När vi kom hem så fick jag massage av emelie, vilken syn det skulle vara om någon hade kommit in i rummet och sett henne över mig halvnaken. Yeah!
Vaknade ganska tidigt idag, gjorde frukost åt kusin. Slängde på oss kläder och åkte till mitt jobb. Tog en fika med josefina på hennes lunchrast. Åkte in till stan igen, gick till en rastafari butik och flätade micas hår. Laura mötte upp oss vid sergelstorg. Mysigt att båda två är här. Trevligt må jag säga!
Gick vidare mot gamla stan, mot slussen. Tog några öl, åkte hem duschade gjorde iordning oss. Sen kom emelie och hanna hem. Så vi ringde och bokade bord på Ming garden. En väldigt bra kina krog på söder, bra mat och bra service! Nu sitter vi här i soffan alla fyra, emelie sitter och masserar mica, sen ska hon massera hanna och jag står sist i kön. Längtar..


Imorgon ska vi festa lite.. Fira Tingos 22 års dag. Nu börjar det gå mot 25, shit va man blir "gammal"

Måste ju hinna med så mycket i livet.


Yeah. Vi hörs imorgon mina trogna läsare ( Jag är nog den enda som läser min egen blogg)


Over and out /Dsdikf


Strul, strul & åter strul!

Äntligen tillgång till en dator! Man tackar! Sladden till emelies dator  har gått sönder.
Tror inte jag har berättat att jag är sambo. Sambo med tre tjejer,det! Vi tog vårat pick och pack ifrån lilla tidaholm en sen augusti dag. Bestämde oss för att prova något nytt. Så här sitter jag nästan sex månader senare i min och emelies säng och skriver om mitt händelserika liv! Haha. Man kan ju låtsas iallafall.
Men som sagt lyckan varar inte länge, ska vara ur denna lägenheten den 1:a april. Shiit, det är ju snart..
Och nej vi har inte hittat något nytt. Mina kompisar föreslog att vi skulle köpa en lägenhet ihop, men jag är osäker alltså. Vänskap och pengar tillsammans är nog ingen bra kombination!

Jobbar som en dåre nu känns det som, har gjort alldeles för många timmar denna månaden. Men man får tänka positivt, pengar pengar pengar. Ja pengar är faktiskt allt, tyvärr. Semeldagen igår, helt SJUKT vilket kaos!!! Vi sålde nog över 5.000 semlor. Det är en hel del. Kom för övrigt tvåa i semeltestet här uppe, det ni! Så om ni har tid, kom in på Thelin´s och prova våra goda semlor!


image5


Var med om något helt sinnesjukt sjukt i lördags. Var glas halt ute, då menar jag halt.. Så vi gick där uppför götgatsbacken ett steg upp och ett steg ner, vi kom verkligen ingenstans.. Och där gick alla tjejer med sina höga skor och ramla en efter en. Det var som en film, emelie satte sig på rumpan och åkte ner. Alla stog och filma med sina mobiler och skratta. Men ner kom vi, även fast jag var livrädd! Gick ut försent som vanligt, vid tre typ när allt stänger. Så vi hamnade faktiskt bara på mc donalds, igen och som vanligt! Men ett gott skratt fick vi ialf!

Varför är man så dålig på att ge komplimanger? Jag menar, om man sitter mittemot en kille på tunnelbanan och ler. Flirtar lite lätt.. Och sen går han av och man ångrar sig. Våga säga något för fan, skit samma om han har flickvän. Om man säger "Va fin du är" så har man ju säkert gjort hans dag.

Nu hinner jag inte sitta här mera, emelie kom hem så nu ska vi städa och tvätta! Blä!

Over and out / Dsdikf


RSS 2.0