Dåligt med uppdateringar.

Men ni vet hur det är på sommaren, man har fullt upp hela tiden, orkar inte lägga en tanke åt bloggen. Finns annat att tänka på.

Sen sist.
Firat midsommar hos Stasse med PH och massor av annat folk. Blev en lyckad dag och kväll.

Sen så har det ju vart fint väder också här i huvudstaden. I måndags så hade jag och Madde en liten heldag. Mys på djurgården som slutade med bad i kristineberg vid klipporna. Hur mysigt som helst. Men jag erkänner jag badade aldrig, det var jätte halt och jag kände att jag inte ville dö just då.


Fick frågan idag, "Är du lycklig?"
"Känns det som att det pirrar i din mage varje dag ..?"

Svar nej, klart man är lycklig, men blir man riktigt nböjd någongång? Har man det ena vill man ha det andra. Vardagen börjar bli tråkig.

Men snart är det semester, bara 3 veckor kvar.
29, 30 & 31.
Hade ingenting planerat för sommaren men nu har det löst sig allting. Gotland, några dagar på spa i
Budapest, Göteborg & självklart hemstaden. Kommer nog bli lite brun ändå. Det är ju ändå målet! Haha! Plus att få se Stockholms skärgård som jag aldrig har varit i. Jag måste hitta någon med båt helt enkelt!
Men fy vad Stockholm är fint på sommaren! Lovely!

Säger även grattis till en väldigt kär vän som får barn i december, är så glad för din skull! Love!



Nu har Madde precis gått hem från vår vinkväll, så nu blir det dubbelavsnitt av Sex and the city! Sen blir det sängen. Ledig torsdag och fredag. Så hör av er om ni vill hitta på något !

Sleep tight!



Stasse & PH på midsommar



Moi.


Amanda, Ph & Jag.



Me and wifie.



Madde i kristineberg



Blek.



Köpte mig en ny skjorta idag också på bik bok!


Foto:dsdikf




"Hon satte sig på dom varma klipporna och såg ut över havet. Det är här jag trivs tänkte hon för sig själv."

Over and out/dsdikf


JVHDO

Redan Onsdag.
Lördagen var det utgång som gällde efter att ha sett kronprinsessan gifta sig med sin Daniel.
Mycket trevlig utgång, Viktoria, Sture, Soli och sist White Room. Klart lyckad kväll.

Söndagen däremot var mindre skön, vaknade bakfull och följde Mica till tåget. Det var en mycket mysig helg, gick lite för fort bara.

Igår var jag med Andrea, och jag hoppas att vädret är här för att stanna nu! Eller hur?


Idag var tanken att jag och ph skulle gå upp tidigt för att åka och bada, det gick sådär. Vi vaknade vid elva, ph sprang ner och handlade. Så förmiddagen/eftermiddagen gick ut på att sola på altanen. Med pannkakor massor av frukt kaffe och annat gott.



"I varje andetag finns du med mig, i varje stund. När jag vaknar tänker jag på dig och du är den sista jag tänker på när jag ska sova. Du finns i mig, jag känner när du är i min närhet. Aldrig kommer jag få uppleva din röst igen, men minnena är oförglömliga. Ditt skratt, ditt leende & ditt fina ansikte. Du är saknad, mer för varje dag som går. Så länge jag lever kommer jag att minnas aldrig glömma."

Over and out/dsdikf

Vickan gifter sig

Idag ska kronprinsessan Viktoria gifta sig med sin Daniel. Grattis!



Foto: expressen.se



Igår spenderade jag och mica dagen på stan. Först åkte vi till Fältöversten för att visa mitt jobb. Mica shoppade lite. Sen vidare in till Gallerian, lunch på Ming Garden på söder.
Vidare till Sickla Köpkvarter och handlade lite till .

På kvällen lagade vi mat, ugnsbakad lax med färskpotatis, inte dumt alls!
Mica klippte mitt hår och vi gjorde ansiktsmasker osv. Mysig dag!

Nu ska jag färga håret på kusin sen blir det till att åka och kolla på handboll. Min ph spelar cup! Inte en chans att jag går på stan idag, fullt med folk!

Så.... Vi hörs senare!




Over and out/dsdikf

Min stamkund.

Vi har en stamkund på Thelins som heter Gösta. Han brukar komma varje dag med sin fru för att äta lunch. Gösta är gammal jag tror han är 92 år gammal och hans fru är nog i samma ålder. Men hans fru är dement och säger inte så mycket.
Dom här på Östermalm och har ingen som hjälper dom där hemma, dom vill inte ha hjälp. Gösta säger att dom klarar sig helt utmärkt själva, och det tror jag säkert att dom kan!
Gösta brukar lämna papper till oss, olika skrifter, berättelser och små kåserier. Han har skrivit om sin fru, om oss på Thelins om barn och allt möjligt. Han har en egen blogg där han publicerar allting.

Han är jätte duktig en riktig krutgubbe! För några dagar sedan så frågade han mig om jag hade någon mailaddress, och självklart fick han den. Gösta mailade mig samma dag med en liten berättelse, han hade avslutat det hela med att skriva: "Kram Gubbfan" ´Helt otroligt skön gubbe!

Nu kommer det...
Jag har vart ledig i några dagar, och när jag kom tillbaka i förrgår så berättade Andrea att Gösta hade fått en stroke. Jag blev helt chockad. Stackars min Gösta. Jag mailade direkt när jag kom hem för att skriva att han skulle krya på sig och att vi saknade honom på Thelins.

Idag var hans fru och dotter här. Jag frågade hur det var med Gösta. Hon kollade ner i marken och sa att det var mycket dåligt. Han har fått en hjärnblödning, tappat talet och blivit förlamad på hela högersidan.

Hans fru som är mycket dålig, skulle in på hem igår. Undra hur hon tänker, hon förstår nog inte riktigt att Gösta ligger på sjukhus.
Mitt hjärta går itu, tänk att dom har levt hela livet ihop och plötsligt är han borta. Hon åker in på hem, allt är bara så sorligt.

Gösta krya på dig! Du klarar detta och jag saknar dig på Thelins!!




foto:www.guardianangel.in


Over and out/dsdikf

This is nothing to do with you.

Då var man åter i Stockholm efter att ha vart hemma en sväng igen.
Har vart hur bra som helst. Fest i skara, kvalitetstid med Tingo och familjen. Träffat mLi och fått höra lilla bebisens hjärtslag. Helt oftattbart!

Igår så mötte KK upp mig vid stationen, tog en taxi hem. Gick ner och köpte lite mat. Det blev fläskotletter med färskpotatis och vitlöksmör! Hur gott som helst!

Sen blev det bio Satc 2. Va lite sämre än den första. Men helt okej.




Imorgon kommer kusin Mica och förgyller min tillvaro lite !

Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Helt tom.



Big girls don´t cry.



Over and out/dsdikf

Tillbringar lite kvalitetstid.

Nu iväg till jobbet. Jag är sedan ledig lördag, söndag, måndag & tisdag.
Då passar jag på att åka hem igen, för att tillbringa kvalitetstid med bästa Tingo! Och alla andra med det är klart.

Det blir en upplevelse ala 18 år!


Love love love.


Före detta sambos och bästa kompisar.

Over and out/dsdikf

Marinas Student!

Idag gick jag upp vid halv fem, drog på mig kläder och begav mig till jobbet!
Hade fin besök idag på jobbet nämligen Charlie Schulman! :) Så söt unge !

Slutade vid 5 i två och skulle springa och köpa en blomma till fina Marina som tog studenten idag, stod i kön jätte länge i fältöversten. Kollade på klockan shit, tio över två, hon springer ut halv tre från Thorildsplan! Så jag kom på den grymma lösningen! Sprang in på jobbet och tog en kanelbulle och en vaniljbulle och drog ett snöre igenom! Se där va bra det blev!

Kom exakt i tid också! Marina hoppas du hade en grym dag, du var snyggast av dom alla som vanligt! PUSS!


Marina


Pussilago



Söta Strandänger


Två Pussilagosar!



Vidare mot Dubbel W för att hälsa på Becca! Sen skulle Andrea hem och tvätta, så jag åkte till Slussen för att möta upp Hanna. Hon åker till Gotland imorgon och blir borta hela sommaren.
När jag står där på Götgatsbacken och väntar på Hanna så ser jag greenpeace, och jag som är lättlurad brukar ju trilla dit, så jag tänkte att om jag snabbt tar upp mobilen och ringer någon så kommer han säkert inte fram.
Jag ringde till Tingo, det tro FAN att inte hon svarar. Direkt när jag tar ner mobilen, så vänder han sig om och säger: "Perfekt precis vad jag väntade på !" Och jag sa: " Jag visste att du skulle komma till mig.."
För att göra en lång historia kort, JA JAG TRILLADE DIT OCH ÄR NU MEDLEM I GREENPEACE OCH BETALAR 50 KRONOR I MÅNADEN! Jag blir så trött på mig själv ibland.

Hanna bara skrattade åt mig, det skulle jag också gjort!
Men kvällen blev mysig, vi köpte med oss pizza från Ciao Ciao och satte oss i Vitabergsparken! Gött med sol och skönt väder!

Bonusen med denna dag var att jag träffade på Karlebo som följde mig till bussen ! :)



Vet ni vad? Imorgon åker jag hem till Tidaholm igen och andas skön luft med min TINGO!!!

Nu ska jag äta nutella, eller nej jag ångrade mig...


Sov så gott små vattenmeloner !

Over and out/dsdikf

Jag har en prinsessa.



Over and out/dsdikf


I´ll never love again.

I brist på annat att skriva.

Låtar som går på repeat just nu:

Taio Cruz- I´ll never love again
Bob- Airplanes
Tracy Chapman- Fast Car & Run
Joe esposito- You´re the best


Ja det var det. haha.












Foto:dsdikf



" Jag drömmer mig bort till en plats där solen lyser över vingårdarna, där sitter jag och du på balkongen, dom vita gardinerna fladdrar. Du sitter med ditt vinglas och jag med min bok. Jag tittar på dig och ser dig njuta av solen, jag ler. Du är min. Jag är din. Vi är tillsammans."


Over and out/dsdikf


I could really use a wish right know.

Nu har jag inte skrivit på länge igen.
För er som bryr er läs vidare, och ni som inte gör det ciao ;) haha.

I torsdags var jag ledig, mötte upp Karlebo i sickla centrum, va tvungen att köpa lite mat. Vidare hem till mig och drack lite vin. Madde kom lite senare och ph likaså. Mysig kväll!

I fredags efter jobbet tog jag det väldigt lugnt.
I lördags jobbade jag i butiken, helt okej faktiskt.
Vidare hem till PH och mickan som hade lagat supergod mat och blandad goda sommardrinkar.
Satt på altanen och tjatade lite skit.

Sen mötte jag upp Madde och Agnes som var på Viktoria.
Trevlig kväll.
Sen åkte jag hem till min lilla PH som var lite full . Spelade gitarr och myste riktigt. haha. Vi två alltså, tur att ingen ser oss.



Och idag har jag vart ledig, har bara vart hemma faktiskt. Lyssnat på musik och bara tagit det lugnt. Druckit 10 liter kaffe ungefär. Härlig dag!
Börjat skriva lite på en bok också, har en riktigt bra idé känns det som :)



Godnatt you little thing.






Foto:dsdikf


Over and out/dsdikf

24 år och vet inte...

vad jag ska ta mig till?

Eftersom man bara har ett liv så ska man ju leva det till fullo, eller hur?
Men jag vet inte vad jag vill göra med livet!
En del av mig skriker efter att flytta hem till Tidaholm igen och stadga mig, skaffa barn, hus & man. Vara nära dom man älskar hela tiden.
Medans den andra delen av mig bara vill tänka på mig själv.
Ut och resa, upptäcka världen. Kanske plugga, skaffa en utbildning.
Börja på massa projekt som gör mig ekonomiskt oberoende. Men hur ska det gå till? Man måste ha viljan och styrkan till att göra det.

Som ni förstår är jag ledig och tänker för mycket. Haha.

Over and out/dsdikf

Tillbaka till verkligheten.

Vaknade klockan sju av att mamma, Simon & Linnéa kom in i Benjamins rum och sjöng! Idag fyllde nämligen lilla Benji 11 år !
Lika bra att gå upp tänkte jag, så jag gick ner och drack min dagliga morgonkaffe. Sen så la jag och Linnéa oss på en filt ute i solen medans mamma åkte och fixade lite grejjer. Där låg vi i över en timme, lekte med dockor och busade, hann även med en liten fika också. Hur mysigt som helst!

Vid tolv blev jag upphämtad av Sanna för att dra vidare till mLi och sen lunch på Casey´s. Vid två så åkte Sanna till KSS för att jobba så då gick jag och mLi till turbinhusön. Dags för fika igen, denna gången med Isse, Anna, Albin, Kömö & Nora.
Love love love.


Efter fikat så gick jag, kömö och Nora hem till mig och fortsatte fikandet, med en liten Linnéa också!

Sen..........



Kom stressen, jag kollar på klockan den är 18.00. Mitt tåg tillbaka till Stockholm går klockan 18.47 ifrån Skövde, vilket är ca 3 mil från Tidaholm.
Ringer till låtsas pappa och kollar vart han är, han är på väg säger han.. STRESS!

Peter kommer 18.23 vi var i skövde 18.34 vilket innebär att han körde ganska fort. När vi kom till Resecentrum så fick Peter ta väskorna och jag sprang in för att hämta biljetten.
Med skakande händer och ben skriver jag in mitt bokningsnummer. FEL står det! Va?? Vad är detta nu då? Ringde till mormor för att dubbelkolla bokningsnumret, nej det ska vara rätt! Så jag skriver in det igen, nej fel står det igen.
Eftersom vi bokade om billjetten från söndag till tisdag så trodde vi att det var samma bokningsnummer. Men neeeee då! Det är ju självaste f--!!!!

Lägger på och ringer SJ´s kundservice.
"Hej och välkommen till SJ`s kundservice, vad vänlig välj vilket alternativ som passar dig bäst!"
ÅÅÅHHH tänker jag och trycker 1.
" Du är placerad i kö, det är 26 stycken före dig"

Jag kollar på klockan 18.45! Ser hur tåget börjar rulla in på spåret, där står jag utan billjett och ser 795 kronor flyga iväg.
Springer till konduktören och berättar hur det ligger till, hon hänvisar mig till han som står längst bort det är klart. Springer och skriker till Peter att han ska skynda sig med väskorna!
Haha, vilken syn!

Pratar med den andra konduktören, förklarade läget och han säger att jag ska gå på tåget så löser vi det sen. TACK GODE GUD tänker jag för mig själv.
Peter hänger med in på tåget och slänger in väskorna, hör hur dom blåser i visselpipan och Peter får panik och tränger sig precis ut innan dom stänger dörrarna!

Sätter mig ner, kollar runt om mig. Vart har han satt mig tror ni? Jorå, i djurvagnen. Jag sitter omringad av 4 stora hundar, en katt och en naken katt som alla skulle kolla på det är klart.
Jag satt och skratta åt mig själv och åt hela händelsen. Så typiskt att det ska hända mig det är klart!

Sen kom konduktören, han var en ung ganska snygg kille faktiskt. Så jag flörtade lite lätt och han sa att han fixade det! När jag gick av så sa han att jag var skyldig honom en tjänst!

Haha, eller hur?! SJ är skyldig mig detta, plus att jag fick sitta med hundar dom luktar ju lite mysko.



Jaja, nu är jag hemma i Stockholm igen..
Imorgon jobb!

Saknar redan alla där hemma.
Så tackar jag för att ni finns och för att jag fick fyra underbara dagar!
Vilat upp mig rejält!

Godnatt sweeeeeties!


Over and out/dsdikf

RSS 2.0