Multi vocati sunt...

..Pauci vero electi

Nu var det ett tag sen igen jag skrev.. Har inte hänt så överdrivet mycket faktiskt.

Jobbat och slitit som vanligt. Hihi.

Eller just det..

I onsdags, hm få se den 25:e så skulle jag ju äntligen få se Collie Buddz.. Trodde jag ja, det visade sig att jag och PH var försent ute med biljett köp. Och när vi ringde och hörde oss för så var det givetvis slutsålt. Men vi åkte dit iallafall för att se om man kom in ändå, men icke sa nicke.. Det var typ 70 meters kö, så vi frågade vakterna om det var någon idé att stå i den kön. Vilket det inte var!

En stor besvikelse, och ett hårt slag i magen. Nu när han äntligen hade kommit hit så fick jag inte se honom.. Men jag hoppas att han kommer igen. Och då är det jag som står först i kön : )


Men kvällen slutade inte där, jag och PH gick vidare till stammis stället Högbergs. Tog en drink och blev bjudna på varsin shot, eftersom vi är stammisar. Eller?! Haha. Skulle åka tuk - tuk men hittade ingen när vi väll behövde en. Så det fick bli taxi!



Mot Laroy, skakade rumpan lite till rytmerna.. Haha.. Träffade två italienare som var stört sköna! Hm, va hette dom nu då? Någonting Totti, just det francesco och så något mer.. Aaaaawww!: D Och jag trodde jag förstod allt dom sa, haha och dom trodde nog det också faktiskt. Ganska språkkunnig om man säger så..


Sen vidare till Village, helt okej.. Hahahahhahaha! Vidrig toalett bara : ) Annars inga konstigheter..

PH tog några glas för mycket, och även jag tror jag.

När vi skulle åka hem så gick vi till Mc Donalds.. Eller ja, PH ville ha max så hon gick dit och jag till donken. Jag sviker aldrig donken. Men tydligen så var jag VÄLDIGT hungrig. Jag köpte en Big Mac & co, två cheeseburgare, plus menyn på det.. Och så sex chicken mcnuggets. Drog en cheeseburgare i taxin. Och när vi satt i taxin, så insåg jag att jag hade tappat mitt bankomatkort. TYPISKT!

Invinglade här hemma, la mig på soffan och somnade som en stock!



Vaknade nästa morgon, och såg att jag hade köpt mat.. Haha.. Mmm tänkte jag och åt upp det. Kallt och vidrigt va det, men va gör man inte. Man får tänka på barnen i afrika som inte har någon mat. Så jag käkade upp det i alla fall.

Ringde till PH och frågade vad hon gjorde. Hon var på väg hem tydligen.. MOOOHAHAHA! Konstigt sa jag, för vi åkte ju samma taxi hem..



Mötte upp Ph lite senare, tog en promenad som slutade på en bänk i en park. Strålande solsken, skratt och bakfylla. Härligt, livet kan ju inte bli bättre. Haha!

Berättade för PH att jag hade ringt och spärrat mitt kort, och att det skulle komma inom en vecka...

Då drar PH fram sin SL ficka, och vad låg där?! JO mitt bankomat kort. Hur hamnade det där ? Haha.

Kollade på massa kort från gårdagens härliga spontana underbara kväll. Och konstaterade att det var ju inte jag på kortet, "eller va det? Eller? Nää? Jo? Nää? Det är ju inte jag det är ju skägg!"



Haha många kommentarer den kvällen som...

"En kommentar bara.. Ni ser bra ut ihop assåååå" HAHA!



Tack PH för en magisk kväll! Mer sånt, det gillar vi :) Ulas!!!!



Helgen som var, gick åt till att jobba. Kolla let´s dance finalen osv. Chill.





Semester..

Idag skulle semester lapparna in.. Oj, jag glömde visst det. Har inte kommit så långt i planeringen ännu.

Hm, när ska man ha semester då?.. Ulas?!


Och nu är det bara två dagar kvar tills jag åker hem till lilla Tidaholm. Jag längtar så jag spricker. Min familj! Åh, vad jag har saknat dom. Och mina nära och kära där hemma.

Barnvakt väntar på lördag, sen kanske en utgång?! Vi får se.

Nu ska jag laga lite mat..

Tack för att solen har kommit tillbaka lite igen!

Dagens kommentar: " Dansk kavring.... det är ju gott..." WHAT???!!

Over and out/dsdikf


Vart tog våren vägen nu då?

Och vems påhitt var det att det skulle komma en snö dänga till?! Men nu skiner solen och det är slask ute.. Så nu får vi hoppas att detta var sista snön för i år.

Helgerna går väldig fort. I fredags åt jag och PH grekisk sallad och drack lite vin till let´s dance. Mysigt!
På trean går det så bra filmer. Gamla filmer sen 80- talet. Såg en väldigt bra med Bruce willis i fredags. "Den sista scouten" så ska filmer vara :)

I lördags jobbade jag och det var väldigt mycket folk faktiskt, kanske berodde på det fina vädret som va. Med en man kort så gick det förvånadsvärt bra :)

På kvällen var vi hos PH och drack lite vin. Och det blev lite för mycket för mig, men jag hade faktiskt inte ätit något på hela kvällen. Så jag får skylla på det och be om ursäkt för vissa samtal. Haha! ALKOHOL LÅS TILL MOBILEN TACK!




Vaknade vid nio i går morse, kollar höger kollar vänster och tänker, vart är jag? Jag var hos ph, med min telefonsladd runt halsen. Måste ha stendäckat! Haha. Ph kollar på mig och säger att hon är på väg in till jobbet och att Rebecca ligger i sofffan. Jag gick upp satte mig vid soffan och skrattade åt en fortfarande full becca.
Haha. Klockrent.
R:" Jag träffade en kille ute en gång, och sist jag var i Uppsala kommer han fram och säger Hej Rebecca!! Jag svarade hej.. och tänkte FAN hur stor är chansen att han är i Uppsala? Inget konstigt egentligen. Men grejjen var det att jag  hade ljugit för honom och sagt att jag var 84:a och strippa!!"

hahahha...

Upp till min lägenhet, sov några timmar. Sen var det till att slappa hela dagen med madde. Stationerad i soffan låg jag hela dagen. Och självklart var det beck som gällde några timmar senare, med glass och chokladsås.
Yummie!



Måndag igen och början på en ny vecka, en vecka närmare våren och en vecka närmare min hemfärd till Tidaholm. :)
Ledig idag och jag sitter vid köksbordet, med mitt kaffe, tänker och tänker. Men kommer jag fram till något vettigt?! Hoppas det.
Fick posten precis, tre brev dagen till ära, det första var ett kundnummer som jag hade glömt bort, det andra var min avi så jag kan gå och hämta ut mina nelly kläder som har kommit. Och det sista var deklarationen, fick inte tillbaka så mycket som jag hade hoppats på men lite ialf. :)
Får man inte lite ångest varje gång den kommmer? När man ser hur mycket man har tjänat under året som gått, och man tänker vart tog dom pengarna vägen? Vad gick dom till? Och jag kan inte komma på att dom har gått tll något vettigt.

Sen när man läser Preliminär skatteuträkning... Vart man betalar skatt till.
*Kommunal inkomstskatt
*Allmän pensionsavgift
*Kyrkoavgift till svenska kyrkan
*Begravningsavgift???????? What??

Varför betalar man begravningsavgift?
Många frågor.. haha.


Ne nu ska jag ner och hämta paketet, sen gå ut och gå, sola och sen laga lite mat kanske!
Jag skickade en bild till tingo i gbg på våran utsikt, den bestod av snö. Och hon skickade en tillbaka med sol och det såg ut som vår!! Fuskigt.

Ha en bra dag nu allihopa!

Over and out/dsdikf

Sol i sinne brun inne! -Rudolf

Idag är det redan torsdag, helt sjukt vad dagarna går. Snart är det helg igen. Men jag klagar inte :)
Har varit ledig idag, gick upp vid tio och storstädade hela lägenheten. Musik på högsta volym och lite shake så går städningen som en dans :)
Kännt att jag har varit riktigt effektiv idag, tvätta har jag också gjort. Så nu ligger man i nybäddad säng. Finns det någon skönare känsla?!
Jag har suttit på balkongen hela eftermiddagen och läst min bok. Har nog till och med fått lite färg i ansiktet. Eller så är det bara inbillning. :)

Madde kom hem vid kvart över fyra. Och hennes kommentar. hahahahahhaa
M:" Det är så skönt att komma hem när du har vart ledig..."
Jag:" Jasså? Vaddårå?"
M: " Ne men det är som att komma hem till mamma"

Hahaha.. Jaha..!


Efter den kommentaren så gick vi och satte oss på balkongen, drack lite kaffe & åt en twix . Yammie! (haha sen när började jag använda ordet yammie) herregud.. haha


Där satt vi och tjatade lite i vårsolen. Förresten så snöade det lite idag, men bara i tio minuter typ . Tack för det!





Har hunnit med att beställa lite ifrån nelly.com också, sjukt snygga kläder. Det blev en bikini och en jätte fin kjol. Nu vill man bara att det ska bli sommar så man kan använda allt, och klä sig snyggt !

Och nu mina damer och herrar, tjejer och killar ..! Jag har fått min ipod touch nu ! Love it! Tack Bank ;)



Nu ska jag försöka sova, jobb imorgon. Besök på kvällen & hela helgen dessutom.
Kommer bli roligt att ses igen :)

Godnatt mamma! Älskar dig!
Pussamuss mormor!

Over and out/dsdikf

Måste unna oss mera! haha

Onsdag idag va?! Hm, ja det är det ju!

Idag åkte min kära mLi hem till tidaholm igen. Har vart jätte skönt att ha henne vid min sida igen några dagar!
Vi har haft massage, vart ute och druckit vin, käkat palmyra kebab och myst!


igår så var jag mLi och PH på Högbergs och drack lite vin. Mycket trevligt!
Nu kommer det bästa, när vi stog utanför så såg jag en affisch på en vägg...
COLLIE BUDDZ KOMMER HIT DEN 25:E MARS!!! Åh jag är så glad, som jag har väntat och som jag har letat!
Finally! Ska bli jätte roligt, är ledig dagen efter också. How Lovely!



Idag har man insett att det snart är vår. Solen har varit uppe länge och lyst ! Klarblå himmel. Åh jag har massa vårkänslor nu!! Kan inte fatta det att våren är så nära, och sommaren! Och det bästa av allt är att man snart är brun och snygg igen!
Jag och Ph sprang på stan en sväng. Hon köpte två jättefina klänningar på Beyond retro! Yeah!
Sen åkte vi hem, satte på lite collie buddz sen Håkan hellström Och sen Lars Winnerbäck. Satte oss på min balkongen, solen i ögonen och kaffekopp i handen och smed våra planer.. mmmmm planer! Ulas!


Har pysslat i mitt rum idag också blev ganska fint faktiskt!
Ledig imorgon  igen :) Sköööönt! Då blir det städa och tvätta.
Får ju beök i helgen :)

                                                     Collie Buddz

Over and out/dsdikf

It´s a lovely day...

Igår var det som sagt melodifestivalen som gällde. Lite rött & tidig sovtime..


Upp vid halv sju för att ta sig in till jobbet.. Packa massa tunga tårtor ( ja dom väger en del )

Sen kom Jossan vid tolv.. Jag har saknat min familj nu ett tag.. Så världens underbaraste, snällaste och sötaste Josefin hade köpt en liten "Goody bag " till mig. Hon är så söt!!! Underbar människa som alltid har ett leende oavsett vad :)

Hem och la mig i soffan lite, drack lite kaffe & tog en dusch. Sen så lagade jag potatis, kokta morötter, röd vinbärs gelé, brunsås och hemmagjorda köttbullar ! Blev VÄLDIGT gott! Mmmmmm



Och nu ska jag ta på mig kläder och åka in till t-centalen... för ...att... möta..... MIN MLI!!!!
Åh vad jag har saknat henne! Ska bli så roligt! Mysigt att ha någon brevid sig i sängen idag också :) hahah!

Ha en skööööööön söndag.

Sprid kärlek..

Over and out/dsdikf

Kings of leon- Use somebody

Tillbaka till jobbet idag, men är nöjd med två dagars ledighet.
I torsdags så var jag med Helena, Nathalie, PH, Jossan & Yosefina på Högbergs. En liten reuinon :) Yosefina som har varit i sydamerika i två månader var så brun och vi andra såg ut som a4 papper brevid. Haha!

Det blev många historier och vi andra berättade vad som hade hänt nu när hon har varit borta, vilket var ganska mycket.. Många drinkar blev det ! Mycket trevligt tjejer !



I fredags när jag vaknade, så vaknade jag av en bekant röst. Det var min Emelie som hade kommit hem efter två veckor i Brasilien. Gissa om jag var glad, hon fick lägga sig i sängen med mig och berätta allt. Se lite bilder, och ja jag var avundsjuk :)
Upp vid nio, pratade och gjorde i ordning oss. In till stan för att köpa en ny mobil till henne. Emelie som har NOLL tålamod köpte sig en samsung med touch knappar! Haha, gick väll fem minuter när hon sa för första gången att hon skulle slänga den i väggen. Det skulle bli många svordomar den dagen om hennes mobil telefon.
Blev bjuden på lunch av Emelie, gick i lite affärer. Efter några timmar åkte vi hem, inväntade Madde för att sen göra tacos och dricka lite vin. Mm det var gott!
Drog på oss snygg kläderna och drog in till Högbergs. Drack några glas vin och öl, vidare till Akkurat. Tack mina underbara sambosar för en trevlig kväll! Och Emelie TACK för att du är hemma igen!



Nu är det melodifestivalen som gäller med vin och Emelie, Hedvig & Sven!!

Trevlig kväll...

Over and out/ Dsdikf

One step at a time.

Aaaa!
Ledig idag, gick upp och gjorde en väldigt god frukost :)

Idag mina damer och herrar ska jag till Cozy och träffa mina tjejer! Och vet ni vad?! Min Yosefina kom hem igår så vi ska dricka vin tillsammans idag! Kommer bli skönt att träffa henne igen, höra på alla äventyr som har hänt i sydamerika !

Just nu är jag så stolt över min mLi, hon är frisör, hudterapeut, Stylist & jobbar på Kicks! Så stolt över dig älskling!



Nu är det snart tre månader sedan jag var hemma och hälsade på familjen. Måste försöka ändra mitt schem och åka hem nästa helg.


Snart är det sommar! Planer måste göras.. hihi.


Over and out/dsdikf

Braåååååååååå!

Måndag igen, hemskt va tiden går :) haha.
Varit ledig fredag, lördag och söndag. Har varit skönt. Va ute en sväng i lördags med PH. Högbergs va det som gällde. Helt okej!
Söndagen blev det palmyra kebab & beck med PH!

Idag började jag klockan sex, så det var bara att stiga upp när klockan ringde tio i fem.. Eller ja jag gick nog upp vid fem kanske. Slutade vid halv tre, hem och städade lägenheten.

Och nu gott folk ska jag in till jobbet igen för att gå en utbildning i HACCP. Det ni!
Har iofs läst kurserna på gymnasiet, men jag har nog glömt en hel del.

Jaja, ingen rast och ingen ro.. HAHA :)

Hörs imorgon!

Over and out/dsdikf

Music makes you loose controll...!

Ah, äntligen en hel helg ledigt! Lovely!
Madde är i skövde och KK i brasilien och jag är själv! Så skööööönt!

Idag har jag varit och shoppat lite nytt till min garderob. Blev så bra kompis med en i min underklädes affär så vi bytte nummer och ska mötas upp senare på stan! Kul!!
 

Ikväll blir det utgång med PH kanske rebecka .. ;)

lever farligt ikväll känner jag..

Over and out /dsdikf

RSS 2.0