SATC

I dag så är det citatens dag!
Jag är ett stort fan av sex and the city. Finns inget bättre och mer verkligt än det. Jag och tingo hade en satc period vid jul nyår där, jag fick hela boxen i julklapp av min mormor och morfar. Så vi låg och såg alla säsonger på några dagar. Till slut trodde vi att vi var dom. Haha, gick in på ställen, ägde och drack cosmopolitan.
Tingo " Ikväll känner jag mig som samantha"
Okänd" Vad heter du?"
Tingo " Samantha, samantha jones.."



"You men have no idea what we're dealing with down there.
Teeth placement, and jaw stress, and suction, and gag reflex, and all the
while bobbing up and down, moaning and trying to breathe through our noses.
Easy? Honey, they don't call it a job for nothin'." /samantha




"Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone -- just as wild -- to run with." / Carrie



 tingo & me

Från det ena till det andra!

Okej, då har man fixat sig en blogg. Haha, får se hur många trogna läsare jag kommer att få! Så nu ska ni få en inblick i mitt roliga liv :)

Idag så har jag bott i Stockholm i två veckor. Känns overkligt bra!Kände at nu behöver det hända något här i livet, och om jag inte flyttar nu så kommer jag aldrig att göra det. Jag flyttade i från en liten stad med 14.000 invånare 40 mil härifrån, där alla känner alla och alla vet allt om dig. Nu sitter jag i min lägenhet som jag delar med tre andra underbara tjejer. Dricker lite kaffe, lyssnar på lars winnerbäck och njuter av livet. Jag flyttade faktiskt till stockholm utan jobb, har sökt några och lämnat lite cv. Så vi får hoppas att detta löser sig snart, är tråkigt att bara sitta hemma och vänta på att veckorna ska gå. Vill ha lite rutin i livet så att säga.

Undrar om någon har uppfunnit alkohollås till mobilen än? Annars ska jag lämna in en ansökan till uppfinnarkontoret eller vad det nu heter. Jag fattar inte, kan man inte bara låta mobilen få vara när man har blivit lite rund under fötterna?!

RSS 2.0