När vet man när det är okej?

Vaknade av solen som trängde igenom persiennen. Isse var redan uppe, gjorde frukost med ägg och allt. Mycket gott va det. Sen vidare emot kungsträdgården för att sitta och njuta av det fina vädret.
Isse skulle vidare ut till täby för att gå på någon dagis aktivitet med barnen, så jag drog vidare till jobbet.
Satte mig utanför och drack kaffe med George (min chefs pappa som är 85 år) kollade på alla studenter som kom på lastbilsflak. Vinkade och dansade med. Haha. Mysigt mysigt var det. Väntade på att Jossan skulle sluta, till slut efter en och en halv timme så slutade hon äntligen.

Sa trevlig helg till Larsa (mmmmmm)  tog två muggar från jobbet, och sen vidare mot systemet. Köpte en flaska rosé och en grekisk sallad på Mc donken. Och ner mot norr mälarstrand. Så fint, satt och drömde oss bort om H-killar och allt va det var. Jossan blev lite full, så hon sprang och köpte fanta till rosén och folköl.
Det var då alla disskutioner tog vid, vad gör man för fel?
Om man träffar en kille så ska man helst inte höra av sig varken för mycket eller för lite, man ska inte få några känslor inblandade, man ska helst vara ett fylle ligg, och när man börjar träffas så får dom panik och har en viss förmåga att bara försvinna ur ens liv. Fick ett sånt levande exempel idag. J har träffat en kille i över en månads tid, dom har hörts varje dag, han har skickat sms som det står att han tänker på henne. Han har bjudit hem henne på middag och monpol spel. J tänkte att nu har jag hört av mig dom senaste två dagarna så nu får han höra av sig om han nu är intresserad. Det går en dag, två dagar och tre dagar sen beslutar hon sig att ringa när vi sitter vid vattnet och dricker. (Varför ska man bli så känslig när man dricker?)

J frågar mig, ska jag ringa? Nej säger jag, kolla på hur det går att ringa på fyllan. Jag är ett levande exempel...
Men hon trotsar mitt beslut.. Tar upp telefonen och ringer....
"Heeeej, det är J. Vad gör du för något?
Jaha, är du i Ängelholm. Vad gör du där då?
Trevligt. Jag och Pernilla sitter och dricker lite vin. Jätte mysigt.. Eller hur pernilla?
mmmmmm, nickar jag..
Jaha, men du får väll ha det så bra då. Kram kram hej då"

J lägger på luren kollar på mig och säger: " Han var i Ängelholm, hos Jessica"
Och vem F** är jessica?

Vad är problemet hos "män". Klargör allt sånt innan man lägger energi på er. Orka. Verkligen.

Men det kommer nog den dagen man finner Mr Perfect. Men då är det säkert något fel på han med, kanske för perfekt. Haha ;)

Nu sitter jag i soffan med isse, nyktrat till och kollar på ondskan. Snart kommer hennes pojkvän med kompisar för att sova över hos oss. Dom har varit och kollat på underbara KISS ! Avundsjuk svar ja!
Hur ska vi få plats? Hm...
Isse och Patrick i 120 sängen, jag och emelie i 180 sängen och dom tre andra pojkarna på soffan. Haha det får bli bra det. 

Dagens ord: " Eller hur?! Vad är problemet?" 

Love you J. 
Over and out / Dsdikf 

Marsipansnopp?!

I förrgår så fick jag ett papper med beställningar av min chef som skulle skrivas in i boken. Det var ganska många beställningar, så det tog en tid att bocka av alla. När jag har skrivit kanske fem-sex stycken så står det såhär:
"1*12 Princesstårta (istället för en marsipanros ska det vara en kuk)"  Jag stannade upp, läste igen och tänkte ja det står kuk. Började små skratta för mig själv, ropade på Carro för att dubbelkolla en gång till. Carro började skratta och jag med.
Fast jag tyckte att kuk lät lite hårt så jag skrev såhär: " 1*12 Princesstårta (istället för en marsipanros så ska det vara en fin snopp i den finaste marsipanen vi har") 
 Och idag så skulle den berömda kuk tårtan hämtas. Det första jag hör när jag kommer in till jobbet är Carina som ropar på mig:
Carina: På dryg stockholmska->"Hej gullemull, har du sett kuk tårtan?"
Jag: "Hej gullemull, nej jag kom precis in. Får jag se på skönheten?!"
PH: Fy fan va ful den är alltså, den ser jätte äcklig ut.. UUUuuuuuu!
Carina: Alltså jag förstår inte hur ful den är.. Men iofs så är snoppar ganska fula.

Jag gick fram till tårtkylen drog fram princessen, och på den ligger en stor omskuren snopp på 18 centimeter.

Jag: Uuuuuu, den var inte fin. Vem har gjort den liksom?
PH: Jag ska fråga den som ska hämta tårtan såhär: "Den skulle vara omskuren va?"
Carina: Ja fast nu är ju inte snoppar så fina..
PH & Jag:  Joooooo...

Haha, den som kom in och hämtade tårtan var en man i 50 års åldern.. Vi fick oss ett gott skratt iallafall. Man är ju tvungen att visa tårtan för den som har beställt den. Oj va generad han blev .. Jag med.. Ph med.. Det roligast var att den omskurna snoppen kostade 200 spänn extra!
Men det är bara att säga Thank you very much i preciate it!

Skönt att vara ledig fredag, lördag och söndag. Underbart!! SOOOOOLLLLL! Jag ska bli brun, sen ska jag shoppa, på middag hos carina, sen ska jag lura med mig någon på fotbollsmatchen på söndag. Leka lite fotbollsfru! Hm, undra vems fru jag ska låtsas vara? Fredrik Ljungberg. Pernilla Ljungberg. Ja det låter ju inte helt fel.

Nu sitter jag här i soffan och har precis färgat håret, blev ganska bra. Undrar hur det går för isse där inne i badrummet.... Inga skrik än inte, man ska inte bleka håret hemma!

Tävlingen börjar närma sitt slut, fan jag vågar inte. Men jag kommer nog vinna. Några tips på hur man bjuder ut någon, var så länge sen man gjorde något sånt. HJÄLP!!!

Nu ska jag kolla hur isse ser ut i håret, kanske hon blir turkgul, eller stureplansblond? We seee we seee...

Cheeez doodles åt folket!
Over and out/ Dsdikf


Sol, varmt, härligt

Okej då är den här, äntligen!

Den vi alla har väntat på, solen och sommaren! Thank you very much i preciate it.
Undrar vilka hyss som händer denna sommaren?! Jag tror det kommer bli den bästa sommaren hittills, jag bor ju i Stockholm. Man tackar.

Emelie är för skön iallafall, hon berättade om sitt liv som hemma fru. Jag låg brevid och dog av skratt, men hon var hur allvarlig som helst. Vita klänningar, vovve, villa, volvo och allt var det va. Till slut efter fem minuters tysnad...
Emelie: " det är ju fan, det blir ju aldrig som man har tänkt sig"
Så sant så sant min sköna! Undrar om man kommer få ett sånt liv till slut, känns väldigt långt borta iallfall...

Nästa vecka kommer min mLi på besök, kan det bli bättre? Haha, jag och mLi i sthlm, håll er inne!

Just när jag sitter och skriver har jag på MTV. Då dyker han upp, PETTER- Goda dagars magi.
Riktigt snygg video, oj vilken man!

Reinebo grattis, nu är hon flygvärdinna. Riktigt häftigt, men jag borde ju få lite förmåner eller?

Ph och jag ska tatuera oss, Larsa ska det stå! Haha!!

Nej nu ska jag ut och njuta av min sköna ledighet! Bakfyllan ska väck.

Over and out // dsdikf


RSS 2.0