Sms. Ljuvligt.

I dag tänkte jag bjuda på några sköna sms som min vän mLi har skickat till mig. Hon har humor, humor och åter humor. Hur kan man tänka så "klockrent" som hon gör?
Håll i hatten nu kommer det:

2008-02-20 12:56
"Kan vi inte bosätta oss i las vegas.. Det vore nästan de bästa.. Tjuvpröna och kolla på unga karlar.. Även spela på kasino.. Spela bort allt.. Inga arvpengar här inte.. ;) Fy fan, 2 korta kärringar. Haha tänk dej oss i varsin solstol med parasoll och paraply drink som två små russin med läppstift på tänderna, ill nöjda och shota upp dina pensionspengar."

2008-03-14 19:58
Åh glömde säga en sak. I lördags försökte jag planka in på bogrens för dom hade stängt kassan klockan var väll halv 2.. Jag hade varit på vatra och frank var på boggan och jag var lite hångelsugen vaaaa ;) Gled in med ett leende när vakten inte såg även fast dom nekat mig typ 7 gånger och det bara small till så stog de där vakterna och helvete vilken utskällning jag fick. Och du vet hur nöjd jag är när jag är full så jag bara jahajaa åh är lite dålig måste nog gå ut.. Så kom frank precis och hans kompisar och jag bara, tar ni över här och peka på vakterna.. Och helvete vilket liv det blev.. Jag dog verkligen av skratt.. Bhuuuuuu"

2008-05-26 20:52
"Föresten måste säga en sak. Haha jag gjorde en behandling på anders svenssons fru idag.. Hon tyckte jag var grym fick 100 spänn i dricks. Haha hon skulle på matchen direkt efter så hon skulle hälsa lycka till till alla från mej lova hon.. Haha blev värsta polarna.. Jag tänkte snälla erbjud biljetter till em. Haha. Riktig fotblls tjej har jag blivit nu, både alexandersson och nu familjen svensson. Vaaaa jag får ju gifta in mej och.. Tar gärna zlatan sa jag hon bara ja gör det hans fru är så torr! HAHAHA, JAG DÖR!! "

Härom dagen så försov jag mig till jobbet. Skickade till mLi och skrev lite fula ord i stil med " Fan jävla k*k jag har försovit mig för första gången i mitt liv"
Hon svarade tillbaka:" Ah det är inget bara le, glid in med ett leende och säg Halloj"

Sjukt skicklig på att få mig på bra humör..

Snart börjar fotbolls em. Lovely.


Jag har aldrig gillat pepsi. Men idag när jag var och handlade blev jag kär, hur kan man inte bli det?!



                                              image6



Njut av natten mina kära.
Over and out/ Dsdikf

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0