Truth.

Mm, vilken skön dag jag har haft idag. Sov ut verkligen, sov ända till klockan halv ett faktiskt.. Men ibland behöver man det också sägs det. Drack lite kaffe och myste med körlinger lite.

Hittade ett bra program på svtplay.se - Tonårsliv! Verkligen jätte intressant. Vilka uppväxter en del har haft. Att inte papporna har funnits där.
Är det inte så då? Min pappa har funnits där ganska länge iallfall. Men sen kan man ju disskutera vad och vilka som är viktiga här i livet. Man får göra sina priorieringar. Tur att man har en låtsas pappa som man känner borde vara ens riktiga pappa istället. Synd att säga men sant.
T, K och jag har det likadant! I slutändan så är det alltid mamma som finns där, ställer upp när man har det svårt, alltid vetat vad som har hänt i mitt liv och har full koll på allt jag gjort. Hon som har sett mig ledsen och hon som har sett mig glad. Hon känner mig, hon som har sätt gränser och hon som har tagit mig dit jag är idag. Det har jag henne att tacka för inte min pappa.

Så TACK mamma för att du är den du är och inte någon annan!



Jaja, nu ska man inte vara så djup. Han kan vara bra ibland också.

Just det jag har varit ute på en joggingtur idag också, duktigt va?! Gjorde iordning min ipod, proppa den full med skön musik. Sen så sprang jag ganska långt iallfall.

Imorgon blir det fika med Tingo och KK, ska bli så roligt att träffas igen! Va hur längesen som helst känns det som! Och oj vad jag ska krama om henne. Vi har suttit och disskuterat låtar nu över msn, vilka minnen. Tingos kommentar "Våren 06... Kan ha varit den bästa!" Och ja det var den nog :)




Jag har bestämt mig för att när jag kommer hem imorgon kväll så ska jag mötas av detta ansikte, och ja kropp :)

                         


Inte dumt va? Vi skulle vara så snygga ihop :) haha..

Idag när jag loggade in här så såg jag att min kära gamla gudmor hade varit inne och läst min blogg. Hon hade kommenterat mitt foto på när jag var liten.

"Åh så söt du var! vilken tur jag hade som fick vara med dig så mycket när du var liten,vi gjorde mycket kul ihop du o jag. Glömmer aldrig när sa:vilka fina bröst du har min mamma har inga.Du är den enda som sagt detta men barn säger väl sanningen,hi hi. Sköt om dig många kramar från din gudmor."





Haha, kommer ihåg när jag gick på dagis och jag trodde att min mamma och gudmor var Lili och Sussi.
Jag och Petro har absolut världens snyggaste morsor ;)

Ne nu ska jag sova, så jag hinner ta mig en joggintur innan det är dags för fika imorgon.

Sov så gott !

Over and out/dsdikf

Kommentarer
Postat av: Mamma

Min bästa Pernilla...nu lipar jag igen när du skriver så fint...Du är bara sååå bäst och jag älskar dig sååå otroligt mycket, är sååå stolt över att du är min dotter.Du vet också att Peter älskar dig och räknar dig som sin dotter.Puss o kram / Mamma

2009-04-23 @ 10:35:53
Postat av: Petronella

Klart vi har världens snyggaste mammor nilla:) de är inget att snacka om va :) snart kommer jag och hälsar på dig. jag längtar :) Kram kram

2009-04-23 @ 18:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0